wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk keyfine turp sıkarak amacını göstermiştir.

Wanda Nara'dan Icardi açıklaması:

Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum.

İstanbul'a tek başına geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız

Resim

Ali koç devrede olabililir
Ali Koç'da katar şeyhi kadar para yok , Fener de Avrupa'da itibarı olan sürekli orada oynayıp başarısı olan bir kulüp değil.Parayla desen 10-15 verip ikna edemez öyle para sokamaz , e oyuncuyu ikna konusunda da kulübün hiçbir şeyi yok hadi 5 verdin adam napsın sende zaten bizde veririz o parayı.O yüzden Fener'in itibarlı topçu alma şansı yok pek.

klasik kadın psikolojisi ilgi başka yere kayarsa tüm ilgiyi üzerine çekmek için her şeytanlığı yaparlar. sakin ol şu maç geçsin parası neyse veririz p tesi.

sponsor mu buluyoruz başka bir şeymi yapıyoruz bilmiyorum ama alacağız icardiyi olumsuz olumsuz mesaj verip moralimizi bozma bizim.

Ulan daha lig bitmedi gudubet zaten şampiyon olduğumuz gün baktım boş beleş paylaşım yapıp durdun bunun bir karın ağrısı var zaten

PSG‘nin sözlesmeli topcusu. Ne yazsin kadin?

Mesaji vermis zaten cok mutlu olduklarina dair. Kalmak istiyorlardir ama önce PSG ile anlasmamiz lazim.

Açıkçası bende veda mesajı gibi algıladım. Kalıcı transfer için birçok seçeneklerin bir araya gelmesi lazım. Para konusu bir şekilde halledilir. Burada Icardi'nin ne istediği önemli. Çünkü Top 4-5 lig konusu yadsınamaz şekilde önemli.

Adam çok üst düzey ve burada kendini buldu. Lakin bazen bu imtiyazlar kulüpler tarafından verilebiliyor. Kaba tabirle kulübü merdiven olarak kullanmak istemelerinin farkına varılmalı diye düşünüyorum. Hayat devam ediyor. Elbet yerine birisi bulunabilir. Ama bu camianın gösterdiği ilgiyi para versen alamazsın. O da bunun farkındadır. Biten bir şey yok, umarım kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt