wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asla ve asla değişmez..

Holdinglere ve plazalara git, bunun gibilerle doludur..

Devlet dairesine git gene bir kadın müdüre görürsün..Tapuda, belediyede, askerlik şubesinde..

Ben bu gibi yerlerde kadın memura denk gelmemek için fişimi değiştiririm..

Erkek çalışanlar sorun çözmeye çalıştıkça, kadınlar her daim sorun çıkartır..

Büyük şirketler genelde İnsan kaynaklarını bile kadınlardan seçerler.Çünkü kadınlar acımasızdır..

Erkeklere de KAN KUSTURURLAR !

Bu beyaz yakalı kadın teroru bitmedikçe daha evliliklerde erkekler çoook haksızlığa uğrar..

Çoğu başarılı erkeğin başını yiyen bu gibi kadınlardır

14 m doları olup da böyle bir kadından yakayı kurtarmak için tamamını verecek bir dostum bile var..
Ben onu 4 sene önce uyardım..Dinlemedi..
Laf dinlemeyenin sonu..
Çaresi yok..Başına bela etti bir kere..
Bak paran var en zirve dönemindesin sorununu çözemiyorsun, mutsuzsun !

Icardinin başını da bu yemez umarız..
Yerse üzülürüm..

Not : Lafımız kendi halindeki kadınlara değildir.Erkeğin değerini düşürmeye çalışan tüm kadınları da naletliyoruz..

WANda menajeri değil artık ama yaptığı bariz ben istemezsem olmaz.

İstemem için bana komisyon verin demek. Taraftarın isteğini etiketlemesi de bunun göstergesi
Bu numaralara kanmamiz için Icardi ile bir after-sex-selfisi paylasmasi yeterli olur

Bu numaralara kanmamiz için Icardi ile bir after-sex-selfisi paylasmasi yeterli olur
0

Önümüzdeki sene bir çok taliplisi olacak ama panik yapacak da bir durum yok. Burada gayet rahat, parasını alıyor istediği zaman istediği yere gidiyor, antrenmanlar düşük seviyede. Yani süreç zorlu geçer ama sonunda bizde kalır.

Önümüzdeki sene bir çok taliplisi olacak ama panik yapacak da bir durum yok. Burada gayet rahat, parasını alıyor istediği zaman istediği yere gidiyor, antrenmanlar düşük seviyede. Yani süreç zorlu geçer ama sonunda bizde kalır.
Wanda Naraya talipler bizi ilgilendirmiyor renkttas biz icardinin mintikasina bakiyoruz

Ya kalır Icardi merak etmeyin.

Olur giderse de onun boşluğunu dolduracak hamleyide en az sen ben kadar bulmaya çalışacaktır Erden Timur, güveniyorum. İlk defa yıllar sonra bir Galatasaray yöneticisine güveniyorum.

Bulamazsa da bi yerleri sağolsun o ayrı.

Ama Melo gibi olur Ağustos'u bulur vs ama olur bu iş.

Yaz için maksimum tatil planı bunlar birazda.

tr de yaşamaz bu karı. alır gider icardi yi milano, paris, londra vs.
Aynen

Takip ettiğim kadarıyla kadın icardinin geldiği zamanlar buradaydı sonra bi tekrar geldi ayrıldılar vs derken o zaman geldi sonrada geldiğini görmedim toplasan 10 gün kalmıştır istanbulda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt