wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasta mı değil mi şimdi anlamadım? Eğer hasta ise ve burda tedavi olmak istemiyorsa ikardiyi tutamayız burda.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasta mı değil mi şimdi anlamadım? Eğer hasta ise ve burda tedavi olmak istemiyorsa ikardiyi tutamayız burda.

Ya degil renkdas. Kampi gecti, tatil yapildi. Hasta illa ki olmustur, gecmis olsun ve kimseye yasatmasin, ama bize yansidigi gibi degil ki ben bunu kisisel olarak yazmistim. Sergen'in sosyal medya analizleri sagolsun bunu dogruladi. Tekrarda, dusundugumuz gibi hastalik olmus olsaydi, bir aile gule oynaya pozlar vs vermezdi. Neyse, seneye de aynisi olacak yani baska bir bahane ona gore biz hazirlikli olalim :)

Sonunda geliyor :)

Ya degil renkdas. Kampi gecti, tatil yapildi. Hasta illa ki olmustur, gecmis olsun ve kimseye yasatmasin, ama bize yansidigi gibi degil ki ben bunu kisisel olarak yazmistim. Sergen'in sosyal medya analizleri sagolsun bunu dogruladi. Tekrarda, dusundugumuz gibi hastalik olmus olsaydi, bir aile gule oynaya pozlar vs vermezdi. Neyse, seneye de aynisi olacak yani baska bir bahane ona gore biz hazirlikli olalim :)

Sonunda geliyor :)
Doğru, böyle bakınca durum tam olarak bu gibi duruyor. Seneye de bahane başka olur. Tabi böyle sorunları olmasa zaten bize yar olmazdı o da ayrı

Doğru, böyle bakınca durum tam olarak bu gibi duruyor. Seneye de bahane başka olur. Tabi böyle sorunları olmasa zaten bize yar olmazdı o da ayrı

Aynen, bu minvalde birseyler yazmisitm bulursam kesinlikle tag'lerim seni haftalar once yazdim.

Yasi henuz 30, G.Amerika, Parayi yeteri kadar kazanmis, buyuk takimlarda oynamis, gol kralliklari, sansasyonel bir ozel hayat... City'ler, Munihler vs.. kaldirmaz boyle bir oyuncuyu mecburen o da bizim gibi bir takimi "kazara" denedi ve doku tuttu. Burada asiri mutlu ancak karakter baki :) Zorlamayacaksin, maalesef. Hoca yonetecek bu surecleri artik, saha/teknik noktada. Yonetim de "hastalik, aile vs.." diyerek idare edecek bizde sallamayacagiz tabi Icardi'de isini yapacak, yani gol atacak :)

Görünen o ki Erden Timur’un basın toplantısı ayarından sonra bir anda İstanbul’a geldi, E.T belli değil vs. demişti.

Icardi gecen seneki tarifeyi butun lige yaysin biz sizden raziyiz . Gezin tatil yapin ama maca cikip yapistirin

a881bd55d21248c7374edf11d15568bd.jpg

idrar yolu enfeksiyonu olmusa benziyor

@Melih Peker beni dogrulayacaktır

Benim teşhisim öpücük hastalığı

Ebv ( virüs ) etkenidir ve dalak büyümesi yapar , kan değerlerinde geçici sıçramalar görülebilir lösemi ve lenfoma ile karıştırılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle çok güzelsin değiştirme saç rengini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt