wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyin peşindesin

İlk sezonki gibi İnsta açıklaması da gelmiş. Ha bu sefer gerçekten ayrılmışta olabilirler pek inanmıyorum ama anlaşarak yaptılarsa problem yok. İcardi bu sezonda en önemli silahımız olacak. Biz de ona daha fazla sevgimizi vereceğiz. İşin magazin kısmına gelirsek boşta bir İcardi'ye coşacak bir Hadise ve Simge'yi şimdiden gözümde canlandırabiliyorum.

Olmasa İcardi Ağabey'i rüyamızda görürdük açıkçası. Ne yaptıkları umurumda değil Mauro'nun performansını etkilemesin yeter.

Bunlar ergen sevgililer gibi ayrılıp ayrılıp barışıyorlar...

Yarın barıştık deseler kimse şaşırmaz herhalde bunların ilişkisinde herşey mümkün. Kimseyi kötülemiyorum , başkasının haddine değil zaten, herkesin özeli kendine aittir ama bunlar bugün boşanır yarın barışır tanıyan alıştı zaten.

Yarın barıştık deseler kimse şaşırmaz herhalde bunların ilişkisinde herşey mümkün. Kimseyi kötülemiyorum , başkasının haddine değil zaten, herkesin özeli kendine aittir ama bunlar bugün boşanır yarın barışır tanıyan alıştı zaten.
Açık ilişkiyi seviyorlar magazinsel tarafı fazla yine 2 gün sonra birleşirler kimse şaşırmaz.

Belki Icardi ve Wanda 2 seneye Arjantine dönmeyi planlıyorsa bu ayrılık Icardi'nin taraftarla olan bağını daha sıkı sıkıya bağlayabilir olumlu yöndende bakabiliriz.

ki gün bıdı bıdı ile gene magazinsel anlamda gündem yaratmıştır - wanda'da o cinlik var

daha 2 gün önce Mauro jr. i videoluyordu nerdeyse

kusura bakma kayıtsız şartsız Icardi'nin tarafındayız. yengelik rütben düştü artık barış savaş ın hayallerini süsleyeceksin.
Fazla o saflara kayma bence bu sefer karşında Mauro yu bulursun. Bu ikili canları sıkıldıkça ayriliyor. GS ye geldiğinden beri üçüncü ayrılış bu yanlış hesaplamadıysam.
Geçen hafta birlikte banyo yapıyorlardı bugün ayrılmışlar

Fazla o saflara kayma bence bu sefer karşında Mauro yu bulursun. Bu ikili canları sıkıldıkça ayriliyor. GS ye geldiğinden beri üçüncü ayrılış bu yanlış hesaplamadıysam.
Geçen hafta birlikte banyo yapıyorlardı bugün ayrılmışlar
Mauro ya karı mı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt