Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.901
- 17.619
- 1.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi benim de gözler renkli de Arif abi hiçbir zaman öyle düşünmedim ben yavYani o gozler ve gozzler bende olsa ben de oyle davranirdim sanirim.
Hatay'dan renkli gozlu cikmaz. Atma.Şimdi benim de gözler renkli de Arif abi hiçbir zaman öyle düşünmedim ben yav![]()
Irkçılık heaaaaHatay'dan renkli gozlu cikmaz. Atma.
Yok, estagfurullah. Sizin orali cok iyi bi dostum vardi. Soyadi Bozkurt. Tanidigin var mi hic? Kalabalik bi aile. Hespi de kara kafa, kara goz.Irkçılık heaaaa![]()
Arif abi yanlış anlama da sen Amerika'dasın diye Hatay'ı köy gibi mi görüyon yavYok, estagfurullah. Sizin orali cok iyi bi dostum vardi. Soyadi Bozkurt. Tanidigin var mi hic? Kalabalik bi aile. Hespi de kara kafa, kara goz.
Yoo, gectim Antakya'dan bi kere. Gayet düzgün bi yere benziyodu. Turkiye'de koy diye bi sey kalmadi zaten yav kanks. Gelecem, kunefeni yiycem sonbaharda.Arif abi yanlış anlama da sen Amerika'dasın diye Hatay'ı köy gibi mi görüyon yavİş icabı tandığım 2-3 kişi var Belen tarafı
Bu arada gözlerimin rengini tahmin etmedin
![]()
Beklerim Arif abi.Benim gözlerimin rengi kahverengi bu aradaYoo, gectim Antakya'dan bi kere. Gayet düzgün bi yere benziyodu. Turkiye'de koy diye bi sey kalmadi zaten yav kanks. Gelecem, kunefeni yiycem sonbaharda.
Yesil demek istiyorum.
Ulan yaw.Beklerim Arif abi.Benim gözlerimin rengi kahverengi bu arada![]()