wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın nasıl İcardi'yi bu ülkeye getirdiyse şimdi de aynı şekil İtalya veya Arjantin'e döndürmeye çalışıyor

Sezon sonu istediğini alacağını düşünüyorum

Bu kadında ne var anlamadım. İcardi kafayı yemiş
Icardi biraz pasif ruhlu, wanda ise hem anaç hemde dominat birisi.

Benimde benzer bir iliskim vardi benden yasca buyuk bir ablaydi. Balik etli ve iri gogusli birydi en önemli ozelligi benim yerime herseyi dusunuyor ve hep onun hakli cikmasi hic degismiyor olmasiydi.

Bizde anadolu cocuguyuz gelemeyiz boyle kendini bilmez kadinlara bir keresinde alip karsimi konustum. Bu iliskiye son veriyorum ben kendimi silik hissediyorum iliskide hic agiriligim yok. Sen arkadaslarinla gezerken ben sana her dk sms ile hesap veriyorumm.

Tabi tanri biliyor yaa bu yazdigim gibi seri cumleler kuramamistim. Sesi titriyor ve kekeliyordum cunku verecegi tepkiyi merak ediyorum. Abla benimle ayni boydaydi ama 15 kilo fazlasii vardi.

Sonra yutkundu ve gulumsedi sen beni yanlis anlamissin. Sana erkekligini hissetmeni saglayacagim istersem git ama tek bir sevisme sansini ver bana dedi.

Eski taslanmis buz bir kot ve ustumde siyah yipranmis bir tshirtt vardi. O oyle deyince he hi tamma dedim.

Dusa soktu beni hadi soyun dedi. Kot zaten zor duruyordu dugmeyi acmamla cat diye yere dustu bir boxer kalmisti hadi gir kuvete dedi. Buz gibi acip elindeki su hortumuyla bana vurmaya baslamisti.

15 dk boyunca hortumladi beni ama erekte olmam o sure boyunca hic bitmemisti. Sonra yatakta sarildik yanagimi tutup bak sen boylesini seviyorsun dedi. Haklisin ama neden soguk suyu actin şoklamak icin mi dedimmm

Hayir erkegimiin goz yaslarini gormek istemedigim icin dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt