wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu iti vuracak bi vatan evladı yok mu

5235539a29dda868fbfd0333b452f4b4.jpg

nerelere düşürdü kendini - yazık.

şu iti vuracak bi vatan evladı yok mu

Yahu tabi zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama Icardi'den sonra şuna vereceğime dağa taşa sürtüp ayılarla pompa yaparım daha iyi be ya.

Abla ne toksik kadınsın be mahvettin Icardi gibi bir futbolcuyu.

Benim anlamadığım nokta İcardi derbi biter bitmez Arjantin'e gitmemiş miydi? Biz de sandıkki Wanda'yla beraber olacak ama karıyı götürüyorlar zaten. İcardi ne halt yemeye gitti

Kadının planı belliydi. Bizi kullanarak İcardi’yi İtalya’ya götürmek istedi çünkü orada tv programı vardı. Türkiye’yi zaten hiç sevmedi.
Ama İcardi’nin Galatasaray’ı neredeyse onun kadar sevmesini beklemedi. Bizde kalma kararını verdikten sonra adamın kafasını bozmaya başladı.
Arjantin’e dönsün diye artık çocukları da yanına aldı ve bu tipsiz herifle kıskandırıyor.

Kadının hastalığına inanmayanlar sanırım haklıymış o dönem tepki göstermiştim bir de.

kariyi ayakta götürüyor bizim icardi de buna yol vermiyor he. ulan icardisin sen be

sabah sabah uyanır uyanmaz gördüğümüz videoya bak

icardi bu haldeyken oynatmanın bize faydadan çok zararı olur. Yedek beklemeli. Tek santrafor oynanmalı.

İcardi bizden daha az takıyordur 2 gün sonra gider yine yanına takılırlar kadın bence bildiğin eskort icardi de eskort olarak takılıyor karı ile. Gönül bağı falan olduğunu düşünmüyorum artık taş olsan . . şimdiye kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt