Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.320
- 18.922
- 2.083
Bir insan anca bu kadar toksik olabilir, en fazla bu kadar kendinden nefret ettirebilirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle güzel bir kadinla evlenme sansini daha önce bir kere yakalamistim ama sonra aile buyuklerime de danisarak, evlilige giden yolda o kadina yol verdim
Boylesini ben tatmin edemem, edemedigimde de gozun disari bakarsa ben mahcup olurum diye de kadina da anlattim. Bana biliyor musun cok haklisin demisti.
Böyle güzel bir kadinla evlenme sansini daha önce bir kere yakalamistim ama sonra aile buyuklerime de danisarak, evlilige giden yolda o kadina yol verdim
Boylesini ben tatmin edemem, edemedigimde de gozun disari bakarsa ben mahcup olurum diye de kadina da anlattim. Bana biliyor musun cok haklisin demisti.
Adamın başını yedi haystını bitirdi, icardi bambaşka bi çizgi çizse şu anda real madridte olabilirdihala açıklama yapıyor okuyacağımızı mı sandın ya hadi bi rezil yaratık
3 gramlık şeyiyle muşmula suratıyla önce maxi lopezin sonra icardinin transfer paralarını cukkaladı hak edene hak ettiği gibi köpek çekeceğiz köprü altı yaratığı seni herkes yerini bilecekAdamın başını yedi haystını bitirdi, icardi bambaşka bi çizgi çizse şu anda real madridte olabilirdi
Açıklama yapmış instagramdan çeviri ile baktım.
Türkiye başlığı atarak:
Bütün durumun bilinmesi adına diyerek paylaşmış.
Özet;
Ben iyi bir anneyim merak etmesin kimse.
Köpeğini rehin aldı vs gibi bir kaç laf. Mutsuz olduğum bir ilişkiyi sürdürmek istemiyorum. Sadakatsızlık ile devam etmektense, mutlu olacağım bir ilişkide devam etmek istiyorum. Benim için en azından bu daha sağlıklı.
Kısaca ben mutlu değilim, mutlu olduğum ilişkiyi seçtim vs. İcardi de boş verirse biter.
İcardiyi de saf genç buldu tavladı bu. Şimdi de peçete gibi kenara atıyor. Akıllan artık icardi3 gramlık şeyiyle muşmula suratıyla önce maxi lopezin sonra icardinin transfer paralarını cukkaladı hak edene hak ettiği gibi köpek çekeceğiz köprü altı yaratığı seni herkes yerini bilecek
Seneye hamile kalacak icardiden