wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardiye ece irtem ve elif yılmaz(reynmen ve futbolcu batuhan kör ile takılmış,peh) olurdu ama ece irtem en iyisi bence

Kanka kültür dersi verecek son kişilerden birisin yav… hadi git pahalı çantanı tak omzuna, silikon vs botoks dolu cismini ser ortaya filtreler ve fotoşop rötuşlar eksik kalmasın yine.

Kendi ülkesinde dalga konusu karı bizim ülkeye dil uzatıyor.. yorumlarda arjantinliler sürekli maytap geçiyor bununla zaten

icardi simgeye bakıyor

3607.jpg

Lösemi olduğunu düşünmüyorum dedim diye linç yemiştim. Bu kadının hayatı yalan. Bir dönem kan değerleri bozuldu lösemi şüphesi oldu ama hiçbir zaman tedavi vs almadi. Çok karaktersiz biri. Icardi nasıl yol veremiyor anlamadim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ablamiz midemi bulandırıyor ama bu ablamiz olmasa ıcardi Türkiye'ye gelmezdi. son olarak bu ablamiz evlenilecek kadın mantığında birisi değil. Kendisi pr ve şov işlerine, özel hayatından daha çok önem veriyor. Asıl sıkıntı ıcardi'nin, vandaya karşı oneitis olması. İcardi zaten bu oneitis duruma düştüğü için kariyeri böyle düşüşe girdi.

ne zaman o zaman yavrum şimdi değilse

Suç Icardi’nin bu Jersey ineği memeli kadını tepesine çıkardı. Ulan yakışıklı, karizmatik adamsın, şu kadın sana yakışıyor mu?

Biraz Torreira’dan feyz al vizyonunu geliştir. O tiple Devrim gibi dünya güzelini ayarladı kendine.

Lösemi olduğunu düşünmüyorum dedim diye linç yemiştim. Bu kadının hayatı yalan. Bir dönem kan değerleri bozuldu lösemi şüphesi oldu ama hiçbir zaman tedavi vs almadi. Çok karaktersiz biri. Icardi nasıl yol veremiyor anlamadim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de hasta degildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt