- 3 Temmuz 2012
- 133.852
- 80.735
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri bunu bir yerde mutlaka yakalar. Gs liler her yerdeua arjantin bu herif döverse uluslararası arenada inanılmaz imajımız olur futbolcular daha güvenle gelir takımımıza değerlendirilmeli
konyalı feramuz yakalar yakalarsaBiri bunu bir yerde mutlaka yakalar. Gs liler her yerde
Böyle birşey yaparsan ...
Bilerek o mesajı paylaştı bilerek bu yayını açtı. Amaç icardiyi incitmekAslında icardi bu kevaşeden vazgeçtiği an bu geri icardiye dönecek. Olacak olan bu biliyorum. Kaçan kovalanır koçum. Kovalama şu tipsizi.
İcardiye büyü yapmış bu yelloz. İcardiyi bir hocaya üfletmek lazım aslındaYapmama gerek yokki.gozum değiyor benim.haziran 2023te bi astrolog icardi ve wandaya ayrılır dediydi ben de ya hastalanırsa diye içimden geçirdim,kanser oldu (güya)
Yav icardi ne diyo zaten:senin bu yaptığın gereksiz şeyi ben de yapabilirim ama istemiyorum diyo.yani istesem 10 kadınla görünürüm diyo.wanda oyun peşinde herifte acı çekiyorBilerek o mesajı paylaştı bilerek bu yayını açtı. Amaç icardiyi incitmek
gitsin hacı sakat adamı napacazYaw kadina yüklenmeyin fazla. Icardiye gel gel dedigi anda icardi yanina gidecek. Baska takima git oraya tasinalim.dese icardi yapar.
Iki gün sonra yine barisirlar
Ömür boyu sakat kalacakta haberim mi yok renktasgitsin hacı sakat adamı napacaz
Biraz insansa yellozluğuna istikrarlı şekilde devam edip icardiye dönmesin artık. Bu adam senden vazgeçemiyor bari sen ona bir iyilik yap ve kendinden nefret ettirYaw kadina yüklenmeyin fazla. Icardiye gel gel dedigi anda icardi yanina gidecek. Baska takima git oraya tasinalim.dese icardi yapar.
Iki gün sonra yine barisirlar
Istese icardiyle beraber olabilecegini biliyor ondan istedigi kisilerle takilip nasilolsa icardiye dönebilirim diyor. O rahatlik ondanBiraz insansa yellozluğuna istikrarlı şekilde devam edip icardiye dönmesin artık. Bu adam senden vazgeçemiyor bari sen ona bir iyilik yap ve kendinden nefret ettir
Yav işte diyorum biraz insaniyeti varsa icardiyi tamamen kendinden soğutsun. Adamın hayatını mahvetti, böyle acımasızlık olmazIstese icardiyle beraber olabilecegini biliyor ondan istedigi kisilerle takilip nasilolsa icardiye dönebilirim diyor. O rahatlik ondan