Warcraft

Murat Menemen

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
warcraft-movie.jpg

Warcraft

Sonunda yıllardır beklediğimiz film vizyona giriyor. Uzun yıllardır oynayan bir World of Warcraft oyuncusu olarak sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım bu beklenti boşa çıkmaz. Dün küçük bir Trailer yayınlanmıştı.

Warcraft - Trailer Tease (HD) - YouTube

Bu da yeni;

#WarcraftMovie sur Twitter : "Two worlds. One home. Watch the worldwide debut of the #WarcraftMovie trailer now.
https://t.co/zxW3cUULaP"

Son düzenleme:
Bekliyoruz bakalım insallah blizzard ucuza kaçmamıştır.Orcların azerotha gelişini anlatacaklar gibi duruyo.Thrall'ın hikayesiyle Arthas'ın hikayesinden de birer film çıkarırlar minimum 3 film olur bu seri.

Ne paralar gitti bu oyuna :D reserved

Ben Lisedeyken bütün arkadaslarim bunu oynuyordu ama benim hic ilgimi cekmedi nedense.

Onlarla bir tek Counter Strike oynuyordum ben, Warcraft falan oynadiklarinda ben olmuyordum :D

Bence çok tutmayacak. Bu arada For Azeroth! diyip bitirelim.

Bekliyoruz bakalım insallah blizzard ucuza kaçmamıştır.Orcların azerotha gelişini anlatacaklar gibi duruyo.Thrall'ın hikayesiyle Arthas'ın hikayesinden de birer film çıkarırlar minimum 3 film olur bu seri.

Bu film bir nevi prelude olur da arthas'ın üzerine odaklanırlar diye umuyorum açıkçası. tüm diğer hikayelere rağmen onun hikayesi en güzeli. No king rules forever, my son. ile biten bir seri herkesi tatmin ederdi. Ayrıca Sunwell'i görmek isterim.

Thrall'ın, Büyük Şef kitabında anlatılan hikayesi güzel olsa da sinema izleyicisine batar. Sonuçta Warcraft insanlar iyi, orklar kötü şeklinde özetlenebilecek bir evren değil. Pek çok zaman insanlar çok daha gaddar ve kötü. O yüzden evreni bilmeyen izleyici için sıkıcı bir yapım olur.

Filmi bugün izledim gayet sağlam bi giriş filmi yapmışlar.Özellikle orcların tasarımları mükemmel olmuş warcraft hikayesi çok detaylı olduğu için doğal olarak bazı yerleri kırpmışlar ama bunlar çok sırıtmamış.Gitmeyi düşünüp tereddütte olan varsa mutlaka gitsin kesinlikle pişman olmazsınız.

Ben Wow'ı hiç oynamadım ama neredeyse 20 yıldır Warcraft oynarım. Bu normal oyun üzerinden mi gidiyor Wow üzerinden mi? İkisi arasında ne fark var bilmiyorum gerçi.

Warcraft ile başlayıp ilginin yoğun olmasıyla Wow evrenine de geçilecek.
Zaten tamamen Warcraft oyunu senaryosu ile bağlı yapılmadı film.

Sadece Medivh karakterine daha da yoğunlaşılması gerekiyordu. Çoğu detaylar iyiydi ama, o konuda biraz sıkıntı vardı. Onun dışında başlangıç olarak iyiydi. Zaten beklentileri çok yüksek tutmadım. Devam filminde haklı olarak beklentileri yükselteceğim. :)

Geri
Üst Alt