Waris Majeed Rekor Bonservisle Trabzonspor'da

yatabareyi de aldılar

yunan savunmacı da geldi

31 tane yabancıları var kim nerede oynayacak bu takımda

Fenere karsi insallah Waris-Cardozola cikacaklar. Harika bir ikili olabillir...

tamam bu geldide yatabareyi niye aldı bunlar :D

Trabzon ne kadar harcadı? 15 milyon euro maliyet bulmuşdur tüm transferlere .

Çokmu? Peşin ödersen çok ola bilir ama Trabzon için bile çok değil bu para, olmamalı.

20 küsür oyuncumune aldılar bu paraya

Trabzon simdiye kadar 19 Transfer (+ 1 kisi kiralikdan geriye döniyor) yapdi :D

HACIOSMAN ÇILDIRDI ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

8 oldu simdi onlarin yabanci sayisi, kim diyor fazla yabanci var diye ?

ibrahim-hac%C4%B1osmano%C4%9Flu-recep-tayyip-erdo%C4%9Fan-658x316.jpg

Trabzon'un arkası sağlam.Bir halt olmaz onlara.

Seneye Trabzon artik yabanci sinirlamasi kalksin diyecek, iyi iyi. Bence yakinda Yabanci Siniri kalkacak. :)

ilk 3e giremezlerse görürüm bunlari. hatta en azindan sl elemelerine giremeleri gerekiyor. yoksa hamsi tavasi olurlar. bol limonlu un'da güzel kizartilmis...

TS Avrupa Ligi almak istiyor, iyi de transferler yaptilar. BJK zaten takim olarak cok iyi. Demba Ba gibi üst düzey forvet de var, sakantlanmasa cok iyi bir silah. Bu sene Avrupa Liginde en az bir türk takim yari final oynaycak, buraya yaziyorum. Demedi demeyin...

TS Avrupa Ligi almak istiyor, iyi de transferler yaptilar. BJK zaten takim olarak cok iyi. Demba Ba gibi üst düzey forvet de var, sakantlanmasa cok iyi bir silah. Bu sene Avrupa Liginde en az bir türk takim yari final oynaycak, buraya yaziyorum. Demedi demeyin...

Şansa bağlı biraz da Fenerbahçe'nin yarı finale çıkarken ki kura şansı hangi Türk takımında olursa zaten en az yarı final görmemesi için bir sebep yok ama Beşiktaş , son Avrupa Ligi oynadığında gitti o senenin şampiyonu Atletico'yla eşleşti , Trabzon desen direk bizim kupa dışına ittiğimiz Juventus ile eşleşti. Böyle kuralarla yapacak fazla bir şey yok. :)

Demirören bu yüzden mi dedi "kırgınlıkları unutalım" diye...

Oyuncu satislarindan iyi para elde ettiler.Kaynagin bi bolumu ordan.Iyi bi forvet diye aklimda kalmis hatta genc Dombia diye palazlaniyordu.

14 milyon euro para harcadılar abartmamak lazım.

3-4 yılda bir kesenin ağzı açılıyor TS'de. Bu sezon da öyle oldu. 15m civarı bonservis zararı var tıpkı 2011 sezonundaki gibi. 2008de daha fazla para ödendi bonservislere. Son iki sezonda kafa kafaya bonservis bütçeleri var.

Yabancı sınırına takılmadıklarını hatırlatmak lazım zira 8 yabancı var halihazırda kadrolarında benim bildiğim.

Majeed sükse yapabilecek bir isim mi bilmiyorum ama elin yerli çöplerine biz neredeyse o kadar para ödüyoruz zaten.

Geri
Üst Alt