WCL 24/25 2. Tur | Galatasaray 2-2 Slavia Prag | MS | 19 Eylül | Galatasaray YouTube

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
GX0VYguXkAAtDH2

🏆 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi
🗓️ 2. Tur İlk Maçı
🆚 Slavia Prag
📆 19.09.2024
⏰ 20.00
🏟️ Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu
📺 Galatasaray YouTube​

Rakip çetin. Grupların gediklisi

Stad nasildir bilmiyorum ama CL macini Esenyurt'ta mi oynuyoruz? Arena'da oynayin belki uc bes kisi gider yaw

Bugün takip etmeyeceğim Event belli oldu

5 oran açmışlar bize rakip baya favori herhalde.

Rakip çetin. Grupların gediklisi
. aynen sevgili ugur .duzenli cl yapan bir takim. <->
net zorlu ve basarili bir takim slavia . 16,18,19 sezonlarin da *ceyrek finali gorduler .

yine de,

bu sezon yeni katilimlarla guzel bir takim ortaya cikardigimiz dan ve bunu sahaya iyi ve efektif yansittigimizdan , *sansimizin oldugunu dusunuyorum.
onceki maclardaki tutkumuz ve ciddiyetemiz ile sahada yer alirsak - neden olmasin .

olasi tek handikap - cl seviye tecrubesizligimiz versus cl tecrubesi - .

ist de olan ve vakti musait renkdaslarimizin maca gitmesini temenni ediyorum.
esenyurt necmi kadıoğlu stadyumu'nda oynanacak olan maçtır. passolig'i olan taraftarlarımız bu maçı pdf bilet ile ücretsiz olarak takip edebileceklerdir.

@Alper Altun

saygi ve selamlar .

Bu konuyu acan arkadasimizdan allah razi olsun. Bu aksam insallah zafer bizim olacaktir!

5 oran açmışlar bize rakip baya favori herhalde.
Rakip son yillarda duzenli olarak gruplarda yer aliyor hatta 1-2 defa gruplardan bile cikmis. Biz ise ilk defa elemelerde yer aliyoruz. Onlar net favori ama biz de net GALATASARAYIZ.

Ultraaslan neden çağrı yapmaz şu maça anlamıyorum. Tribünler bomboş neredeyse, diyecek bir şey yok.

Pis 1 rakip. Kaymaları falan iyi. Kadın takımına benzemiyor

Süper ligde böyle sertlik yok. :asd:

Geri
Üst Alt