We Want Clean Football | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Dear UEFA...

Ben zaten göndermiştim,göndermeyenler bir zahmet 2 dakikalarını ayırsınlar.

Daha önce göndermiştim tekrar gönderdim

, gerekirse yine gönderirim.

Yolladım, yalnız katılım düşük, herkes yollarsa bir işe yarar.

lütfen arkadaslar, millet zaten atiyor, ben atmazsan kiyamet mi kopar diyip gecmeyin, 5 dakkanizi ayirip atin su mailleri, inanin baya ses getirecek birsey eger adam akilli herkes katilirsa.

ayrica ilk mesajin altina uefa ve fifanin maillerini koyun, ben mi göremiyorum yoksa harbiden koymamis misiniz?

Elektronik ortam güzel ama bi arkadaş fikir vermişti gazetelere ilan verelim diye...10000 kişi toplasak 1'er TL 10000 TL eder tüm gazetelere KINIYORUZ gibisinden yapsak daha etkili olmaz mı?

Cevap: UEFA 'ya Şikayet | We Want Clean Football

twitter, facebook heryerde destege cagirin milleti arkadaslar

benim twitter ve facebookum yok, facebook varda, sifreyi unuttum.

facebookta Galatasarayin sayfasi var, 6 milyona yakin üyesi olmasi lazim, oralarda da yazin lütfen

Arkadaslar arkalara dogru ilerleyelim, arkalar bos daha...önde sikisma oluyor...:D

Arkadaş ben anlamıyorum bu adamların durumu ortada bizim yönetim hala nasıl "aynı gemideyiz" gibi tuzak cümlelere kanıp destek verir! Her gün zehir zemberek açıklamalar yapmaları lazım. Onların burnundan getirmeliyiz. Benim arkadaş ve aile ortamlarında ağzımı açtığım zaman diğer FB'li ve BJK'liler utançlarından yerin dibine giriyor. Aynı şekilde gerekiyorsa her gün bir yönetici bu olaylar ile ilgili sert açıklamalar yapmalı. Resmi sitede protesto edilmeli. GSTV sürekli bu olayların üstüne giden tartışma programları yapmalı! Bizim başımıza bunun milyonda biri geldi (cemal nalga olayı) adamlar nasıl deli gibi saldırdılar bize gördük! Şu anda belki transferden bile daha öncelikli olarak bu konunun üstüne gidilmeli!!!

Ali Temiz Cemal Nalga olayında bizi bizden başka kim savundu?Şimdi bu durum farklı herkes Fener'den yana..Cavcav bile düşün yani..Kulüpler Birliği (Demirören dahil) TFF.....

Gazeteye ilanı verecekler zaten biz şunu bir yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt