Wendel Defteri Kapandı

Rusya’dan anca siyasileri devreye sokup oyuncu çıkartabilirsin. Bizimkiler bu faktörü akıl etmeyip kendi kendine gelin güvey olduysa sonuç normal

Abi hoş geldin sen yokken buralar çok boş kaldı özellikle recebe iyi bir sopa gerek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hosbulduk serhanım. Recep beni lise 2 beri dövebiliyor.
Oldum olası ondan daha iri ve kilolu biriydim genelde dayak yiyeceğini düşünüp bana ilişmezdi ama işte ilk dayağımı yiyince bir daha önünü alamadım.

saygılar @Recep Özbek

Şimdi değilse ne zaman.. 2 sene şampiyon olmuşsun zaten. Mevcut kadronun değişim vakti yaklaşıyor. Transfer operasyonları buna göre şekillenmeli ki görünen de o. Bunun gibi birçok futbolcu mevcut. Bu profil biraz FM PR'ı sayesinde öne çıkartılmış olduğu için örnek olarak vurgulamak istedim. Hepsini ülkeye çekebilmek pek mümkün olmasa da, Boey transferi önemli bir referans oluşturdu.

Hosbulduk serhanım. Recep beni lise 2 beri dövebiliyor.
Oldum olası ondan daha iri ve kilolu biriydim genelde dayak yiyeceğini düşünüp bana ilişmezdi ama işte ilk dayağımı yiyince bir daha önünü alamadım.

saygılar @Recep Özbek
Fazla kilolarından dolayı gömülü penis problemi yaşıyor psikolojisini fazlasıyla bozmuş durumda bu sorun o yüzden sağa sola saldırıyor alttan almaya devam edelim

iyi oldu - cenk ergünün morali bozulmuştur şimdi 5 yıllık 40M na varan kontat kitleyemediği için.

Konu kitleyin lutfen bu tarihimizin utanç başlığıdır.

Bir adminimiz söförünü düdüklese daha az utanirdim

Geri
Üst Alt