Wenger Tamam Derse Geliyor!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
campbell.jpg

Galatasaray Kulübü tam 2 haftadır temas halinde olup resmi teklif yaptığı Joel Campbell için İngiltere’ye gitti.

Detaylar GSC Portal'da

Yahu bir saattir :

"Wenger neden derse geliyor, ne dersi verecek" diye düşünüyorum.

Sonra anladım ki ; Olay " Wenger tamam , derse geliyor " değilmiş :redface:

Ulan herkesi attınız bari Campbell'i de satın.Nasri,Adebayor,Kolo Toure,Fabregas,V.Persie,Clichy,hatta Henry.

Gelmez bencede. Pekde uğraşılmaz.

Ergün:Hi mr. Sexy wenger. Campbell?!

Wenger : No, i am sorry but...

Ergün: ok thank you. One minute please

Ergün: başkanım, hayır dedi wenger ama diyecekdi hemen araya girdim.

Başkan : aferim len ergün. Aması maması olmazdı zaten. Vermiyorsa geri gel. Ha bir kilo ingiliz çayımı unutma gelirken. Denemediler diyemezler en azından

Edit: telefon görüşmesi ile randevu talep edersin bir x meseleden dolayı. Campbelli hiç bir çekilde satış veya kiralık vermek istemeyen birisi gelin konuşalım demez. Nazikce o randevuyu geri çefirir teşekkür ederek.

Dedim 'Oglum bana ne bunun dersinden'. 1 saat sonra tekrar ayni konuyu okudum anca oyle anladim :D

Gelmez bencede. Pekde uğraşılmaz.

Ergün:Hi mr. Sexy wenger. Campbell?!

Wenger : No, i am sorry but...

Ergün: ok thank you. One minute please

Ergün: başkanım, hayır dedi wenger ama diyecekdi hemen araya girdim.

Başkan : aferim len ergün. Aması maması olmazdı zaten. Vermiyorsa geri gel. Ha bir kilo ingiliz çayımı unutma gelirken. Denemediler diyemezler en azından

Edit: telefon görüşmesi ile randevu talep edersin bir x meseleden dolayı. Campbelli hiç bir çekilde satış veya kiralık vermek istemeyen birisi gelin konuşalım demez. Nazikce o randevuyu geri çefirir teşekkür ederek.

.

Geri
Üst Alt