GSC Portal Wenger’den Terim ve Prandelli Yorumu!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
wenger.jpg

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, karşısında iyi organize olmuş bir Galatasaray görmeyi beklediğini söyledi.

Detaylar GSC Portal'da...

Wengercim öpücez inşallah.

Wenger bizden çok çekmiştir. Taa Monaco zamanından beri. Karda kışta, Konya ya kadar gidip maç izlemişti. O yüzden temkinli olacaktır....Bu da bizim işimize yarayabilir.

Daha evel Denizli ve Terim'li, simdi de Prandelli'li Galatasaray takimini bozuk para gibi harcamaya geliyor.

Isimler degisir, GALATASARAY degismez de yazacaktim ama Burak var. Degistirdi bu takimi malesef.

Son düzenleme:
Insallah ananizi aglatacagiz Arsene kardes.

karşısında bir Terim yok takımı tanımayan bir teknik direktör var

ben pek ümitli değilim , dengeli bir oyuna rağmen ilk yarım saatte 2 tane yeriz.
biraz şanssız bir oyun bekliyorum yani iyi oynayacağız ama beklemediğimz anda goller göreceğiz kalemizde.

Prandelli ye güvenemiyorum inş yanıltır bizi

Tarihin en korkak hocası ile geliyoruz wenger. sanırım bu kez korkmana gerek kalmayacak.

cesare-prandelli.jpg

Icindeki Joe Pesci´yi disariya vur artik hocam...

Lucescu ilk geldiği dönemi arastirdim. Onun icinde benzer seyler söyleniyormus. Basindan bir Lucescu yorumu, tarih 2001

'' Lucescu'nun teknik adam olarak sıfır bile değil. Bu yüzden onları bu değerlendirmeye katmadık bile.. Onları hep yazıyoruz. Yazmaya devam edeceğiz.''

Geri
Üst Alt