Wesley Sneijder: ''Galatasaray'da kalmak istiyorum''

Melih Akan

Berlin Panteri
BnX_TvxIYAAhGzM-452x500.jpg

Trabzonspor maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Wesley Sneijder, açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar…

Hepimiz için çok güzel geceydi.

Bugün anneler günü bütün annelerin anneler gününü kutluyorum.

Bu akşam belki en önemli maçlarımızdan birine çıktık. Hayati bir 3 puan aldık.

Takım olarak oynadık. Beraberce oynadık. Takım olarak oynadığımızda yenilmez olduğumuzu herkese gösterdik.

Uzun zamandır Selçuk ve ben de frikik golü atmamıştık. İkimiz içinde bu goller çok iyi oldu.

Transfer dönemi açılınca, illa ki teklifler gelecektir. Fakat ben Galatasaray’da kalmak istiyorum. Galatasaray’ı çok seviyorum.” şeklinde konuştu.

gol atmasi önemli degil takimi benimsemesi,takim icin savasmasi yeterli benim icin..yaklasik bir seneden beri elestirmiyorum kendisini,sebebine gelince attigi gollerden cok takimi benimsemesi etken oldu...

Asıl biz seni çok seviyoruz, kal ve futbolu bizde bırak. :016:

hislerimiz karşılıklı wesley :love_heart:

Maçtan sonra hani gol daha güzel diye sorulunca Selçuğun golünün 0-2 'ye getiren gol olduğu için daha güzel/önemli olduğunu söyledi ,,

O değilde ilk yarıdaki güzelim pası asist olamadı ya ona yanarım adam al at dedi , demez olaydı keşke günaha girmezdik ...

yengeden bir çocuk daha bekliyoruz wesley , burda kal istanbuldan gayrimenkul al aten 4-5 senede avrupada kazanacağını katlarsın be kardeşim.

efsane olmak da cabası.

Seni göndereni net en büyük Galatasaray düşmanı bilirim.

Topçu dediğin böyle olacak ona harcanan parayı kat be kat çıkarttı valla helal olsun.. Ama bu performansla bu sezon elimizde tutsak bile devre arası kaparlar bu adamı.

Zaten bu adam da giderse futboldan soğurum tamamen.

Seneye CL de garanti, kalmasında çok fayda olduğunu düşünüyorum..

Hemen bütün büyük takımların yıldız bir oyuncusu oluyor ve tüm takım ona endeksli şekilleniyor..

Real madrid: Ronaldo

Barca: Messi

Manu: Rooney

Olimpiyakos: Spanulis

CSKA: Teodosic

Real basket: Fernandez

GS basket: Arroyo

gibi gibi gibi,

bu nedenle bizim de mutlak bir yıldıza ihtiyacımız var ve o da sneijder olmalı

ve de takımı ona endeksli olarak kurgulayacak bir hoca gelmeli diyorum ben,

Sneijder tam bir tek pas, isbetli uzun pas ve frikik ustası, tam bir usta top dağıtıcı ve takımı inanılmaz hızlı atağa çıkaran biri,

onun oyununa ayak uyduracak kanat, forvet ve orta alan oyuncularıyla desteklenirse harika bir hızlı hücum takımı ortaya çıkacaktır..

Kulübün bütün imkanları gerekirse kendisi için seferber edilmeli.

Geri
Üst Alt