Wesley Sneijder: ''Galatasaray'da kalmak istiyorum''

Şu rezil oyuncularla forvetsiz takımda bunları yapıyorsan kimbilir 4-5 tane starla neler yapar bugün inanamadım adam resmen şiir yazdı

Sent from my iPhone using Tapatalk

mou nun interde yaptıgı gibi oyunu sneijder in üzerine kursaydık bambaşka bir durumdaydık.

Bence biz adam akıllı forvet almadığımız ve kanat oyunu oynamadığımız için Sneijderin Sistemini bozuyoruz!

Muslera Melo Sno'yu satanı biz de satarız..Yok öyle yağma Sneijder gibi topçu10 yıl daha gelmez bu lige

Adamı gördüğüm zaman mutlu oluyorum, Dünya Kupası' nda kaliteli futbolcularla birlikte görmek için sabırsızlanıyorum.

Sneijder'i kullanamıyoruz. fb'nin alex çevresine kurdugu gibi bizde Sneijder cevresine takım kurmalıyız..Komple bir santrafor ve yetenekli kanatlar ile Sneijder her sezon asist ve gol kralı olur..

Adam bizden biri kaşığı bile çıkartmıyor

150295_sneijder1_1_301957861.jpg

Sen kal biz gideriz başkan :)

Soluna Bruma sağına kaliteli bir kanat önüne iyi bir forvet koyup izlemek var seni ama büyük ihtimalle hayalden öteye gitmeyecek bu.

Drogba'dan farki, burayi ciftligi olarak görmemesidir bence. Iyiki bizimlesin Sino. Ah ah Bruma/Aydin sakatlanmayaydi, belki hersey daha farkli olurdu. Gelecek sezon'da seni gercek mevkinde görmek dilegiyle ...

Hagi'den sonra ilk defa 10 numaranın hakkını veren oyuncu. Sana uyum sağlaya bilecek 2 kanat ve bir forvet başka hiç birşeye ihtiyacımız yok!

Geri
Üst Alt