Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Kına yakın şimdi, görücez bundan sonra olacakları.

Bu Dursun linç edilmek istiyor. İnşallah edilirsin de yakında.

sent via GSC

DEtUZjXWsAA8gXa.jpg

DEtUZiuWsAI7dHR.jpg

DEtUZkcWsAA0q6M.jpg

Ne Dursun'un ne Tudor'un yatacak yeri yok yemin ediyorum. Kulübe büyük bir ihanet içerisindeler bunun başka bir izahı yok. Ulan senin takımın sapır sapır dökülüyor sanki ellerinde yıldızlar karması varmış gibi Sneijder'e kafayı taktı şerefsiz haysiyetsiz herifler!!

Dün yaşatılan tarihi rezaletin ardından faturayı Sneijder'e keserek en ufak bir utanma duyguları olmadığını da tekrardan göstermiş oldular. Dursun ve Tudor'un arkasına duran adam gitsin bir IQ testi yaptırsın. Beyin herkese lazım.

En kötü karar çözümsüzlükten iyidir. Artık bu işin bi sonuca bağlanması lazım. Kalacaksa adam gibi çıksın topunu oynasın, gönderecekseniz de yollayın bitsin artık. Biz de önümüze bakalım.

Ya sen ne anlatıyon ya

Beyinsiz kel ve Başkan koltuğundaki yağdanlık gidene kadar Galatasaraylılığımı askıya almış bulunuyorum.

Sneijder'in ahı O'na bu durumu reva gören herkesi yakalayacak. Taraftar eliyle bulacaklar belalarını. Tabi iyi futbolcu nedir bilen taraftar eliyle.

Dün sahada bomboş dolanıyordu diyen yönetici olursa şaşırmam. Adamlar vizyon konusunda esfele safiline ulaşmış durumdalar. Dünkü maçtan sonra bu ne cesaret Ya Rabbi?

Koskoca Galatasarayı köy takımına rezil eden, taraftara bugünleri yaşatanlar, hanginizin bir gram emeği varsa bu durumda torunlarınızdan cıksın, beter olun, en rezil en çapsız sezonlardan birini yaşıyoruz, arkası kesilmiyor rezilliklerin

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yangından mal mı kaçırıyorsunuz onun bunun çocukları !

buna cesaret edebileceğine inanmıyorum ben bu zırtopların.

Kına yakın göbek atın bütün sorunlarımız çözüldü şimdi. Güneşli günler bizi bekliyor bu andan itibaren.

sent via GSC

valla floryayı yaksak yeridir şu an.ülkede başka takım forması giymese bile gitmesi büyük rezillik.

Cidden Allah belanızı versin. Dün halimizi gördük. Bir de adamı gönderip bir dünya para ödeyeceksiniz? Kardeşim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi.

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. (beIN SPORTS)

kartalisca sevdalısı tinerci sinan bilgin hemen damlamış foruma :D

Geri
Üst Alt