Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.076
- 48.589
- 4.843
Allah belanızı versin .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
portakal bayram yapıyor siz dövünüyorsunuz.
habere göre adam bonservisini de alacaklarını da elde etmiş voliyi vurmuş son bir emekli ikramiyesini de amerika liginden bir takımla anlaşarak kaparsa değmeyin keyfine.
portakalın ahıymış ne ahı acaba ?
Bu ne demek şimdi? Bütün alacaklarını verdik gelecek senenin de alacağını verdik bu sene hiçbir takıma gitme mi diyorlar? Ulan madem bonservis kazanamıyorsun, gelecek senenin parasını da veriyorsun takımda tut bari hıyar ağası bunlar yemin ediyorum.Wesley Sneijder 2018 Mayıs ayına kadar başka bir takıma giderse Galatasaray'a 7.5 milyon Euro ödeyecek
hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum .Alkol var mı renkdaş?
Kına yak.
sent via GSC
yok kardeş türkiye ligi için geçerli o madde. aslında bonservis ücreti gibi düşünebiliriz. sizce türkiye'de sneijder için o parayı verecek klüp var mı? fb ya da bjk o parayı verir mi? bunlar tartışılır.Bu ne demek şimdi? Bütün alacaklarını verdik gelecek senenin de alacağını verdik bu sene hiçbir takıma gitme mi diyorlar? Ulan madem bonservis kazanamıyorsun, gelecek senenin parasını da veriyorsun takımda tut bari hıyar ağası bunlar yemin ediyorum.
O mayıs ayına kadar başka takıma giderse mevzusu da Fb veya Bjk'den birine gitmesin diyedir. Bjk komple iyi takım. Sneijder'i alsalar ligi ağlatırlar yine. Umarım bir şekilde Bjk'ye gider.
Biri seni iş yerinde istemese,bütün alacaklarını verdim git derse sende voleyi vurup bayram edersin.
Çok doğal yani. Şimdi seviniyor iseniz fazla değil Kasım ayında ah Sniejder diyeceksiniz.
Bu ne demek şimdi? Bütün alacaklarını verdik gelecek senenin de alacağını verdik bu sene hiçbir takıma gitme mi diyorlar? Ulan madem bonservis kazanamıyorsun, gelecek senenin parasını da veriyorsun takımda tut bari hıyar ağası bunlar yemin ediyorum.
O mayıs ayına kadar başka takıma giderse mevzusu da Fb veya Bjk'den birine gitmesin diyedir. Bjk komple iyi takım. Sneijder'i alsalar ligi ağlatırlar yine. Umarım bir şekilde Bjk'ye gider.
iş verimim çok azsa buna rağmen iki sene maaşımı almışsam ve henüz çalışmadan bir senemi daha alacaksam bayram yaparım . bundan ala voliyi vurmak mı olur ?
Bırak bu ayakları Fatih hiç inandırıcı değil.hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum .
kına yakacak durum yok . severim ben portakalı . ama kusura bakmasın taaa şampiyon oldugumuz sene gitmesi gerekti. her şeyi tadında bırakmak lazım .futbolun profesyonel bir spor olduğunu unutmayın .