Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

sen önce necisin karın ağrın ne onu bi söyle maçtan önce tudoru savunurken kavga ediyordun milletle maçtan sonra tudora saydırıyordun. sen ve senin gibiler ne döndünüz be. sizin gibilere karşı sneijderi savunmak boynumuzun borcu

Oynanmamış maç üzerinden eleştirimi yapacaktım tudora maçtaki yanlışlarını herkes gibi bende eleştirdim sizin gibi durup durup sneijder diye ağlamıyorum en azından.

Bu takımı ne için tuttuğunu bile bilmeyen bir grup var sende onlardan birisin ne söylesek boş size.

DEtp8CdXkAEq1gs.jpg
Bu da en büyük pezevenklerden biri. Adi herif paralı kalem.

sent via GSC

Toma çağırmış yine onun bunun evladı yok yav bunu Allah rızası için biri dovsun bak Allah'ın adını verdim 1200km yol mu yapayım illa

Mancini aklıma geldi. Bütün sezon tazminat peşinde dediler adam tazminatı bırakıp gitti. Şimdi de Wesley göt etti taraftarı.
Ama sorsan hala itin bi tarafına sokarlar adamı. Klas adamlar bunlar abi ne dersen de karakterli adamlar öyle çapulcu evlatlara benzemezler.

sent via GSC

Bu yönetim ile Galatasaray' ın başarılı olma ihtimali sıfır. Daha dün tarihinin en büyük kepazeliklerinden birine imza atmışken, ertesi gün taraftarın bu kadar çok sevdiği bir oyuncunun sözleşmesini feshetmek için ultra gerizekalı olmak lazım.

Türkiyede zengin olmak için zeki olmak gerekmediğini kanıtlıyor adeta. Adam resmen ölçtü biçti infial yaratacak zamanda yolladı Sneijder'i.

Oynanmamış maç üzerinden eleştirimi yapacaktım tudora maçtaki yanlışlarını herkes gibi bende eleştirdim sizin gibi durup durup sneijder diye ağlamıyorum en azından.

Bu takımı ne için tuttuğunu bile bilmeyen bir grup var sende onlardan birisin ne söylesek boş size.
senin ne için tuttuğun belli elin köylü hırvatını savunacam diye halden hale girdin ama merak etme daha çok halden hale gireceksin tudoru savunmaya devam et ama yine gelip maçtan sonra kıvırma burda

Bu manyak şimdi tepkileri durdurmak için batmak pahasına transferler yapacak, cidden bu potansiyel var kendisinde.

Biri şunu pıçaklasın.

sent via GSC

2015 Kasım'ı sonrası bu takıma 3 tane hoca geldi gitti.Denizli,Riekerink ve Tudor.Hepsi de sövülerek yollandı/yollanacak.Demek ki içerde bizim bilmediğimiz şeyler dönüyor,futbolcuya dayalı düzen sandığımızdan daha güçlü olabilir,hatta yönetim diyebilir Selçuk'u elleme falan diye.Bu durumda bassınlar istifayı gitsinler diyeceksin ona bir şey diyemem ama kesinlikle kapalı kapılar ardında bir şeyler dönüyor.
Türkiye'de herzaman kapalı kapılar ardında bişeyler döner. Ancak, oyuncuya dayalı sistemi Asker kışlası disiplini ile düzeltemezsin. Bu adamlar koca koca adamlar, iş olarak yapıyorlar emir eri olarak değil. Disiplin ikili ilişkiler ile kazanacağını saygı ile sağlanır, sana takımın başı olarak saygı duyan kimse de disiplinsizlik yapmaz. Örnek, şu an ki Milli Takım tecrübesi dışında Fatih Terim. Takım içinde yumruklu kavgayı ona duyulan saygı sayesinde halledip, takımı derbiye çıkarıp galip geldi. Tudor için sneijder izin gününde antrenmana karşı geldi diye taktı diyorlar. Diyelim ki bu doğru, fikrini açık açık söyleyenden değil, sinsi sinsi, içten içe sana düşmanlık besleyenlerden korkacaksın. Bunu neden dedim biliyormusun, ben dün sahada disipline edilmiş bir takım göremedim, çünkü herkes lay lay lom kendi havasında takıldı. Disiplin olan takım başında ki teknik direktör ve taraftarına saygıdan en azından mücadele eder. Dikkatini çekiyorum Saygıdan ve Disiplin edilmiş takım!

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sanmıyorum ki bi yerle anlaşmamış olsun da o parayı bıraksın

Sneijder gitsin diye orasını burasını yırtanlar ileride ah Sneijder vah Sneijder diye isyan ederse alnını karışlarım burada.

sent via GSC

Onceden dedim burda Sneijder gitti diye. Manajeri sadece zaman kazanıyordu.

Florya'nın kapısına, Wesley Sneijder forması asıldı!

DEuGpRnXYAA-t6o.jpg

hadi lan ordan kaç aydır başımızda olup bu takıma zerre faydası olmamış adam için ölüp bitiyordun. Durun hele takımını bir kursun görelim demek başka bazı renktaşlar gibi, Tudor için ölüp bitmek başka. Ayrıca sana ne ulan sneijder için ağlıyorsak, en azından senin gibi iki saat içinde tükürdüğümüzü yalamıyoruz dönek.

Adam giderayak size tokadı bastı, paragöz diyordunuz, gazete haberlerini resmi bilgi olarak kabul ediyordunuz, bak görüyormusun nevzat gibi gazetecileri. Bütün bunlara rağmen dönekliğiniz ortaya çıkmasın diye yine atar yapıyorsunuz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
NTV kur yapıyor en çok onlar istiyordu gitmesini şimdi de milleti trollüyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Onceden dedim burda Sneijder gitti diye. Manajeri sadece zaman kazanıyordu.
Ne için, sözleşme gereği hakkı olan 4,5 milyondan feragat etmek için mi? Mantık bunun neresinde? Başka takıma gitmek mi? Ha burda parasını almış ha başka takımda, bunun mantık neresinde?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijder gitti lan gitti. Çok kötü hissediyorum kendimi. Hala inanamıyorum gittiğine. Juve'ye attığı golde staddaydım hayatımın en özel anlarından biriydi benim için. O gün kelimelere dökemeyeceğim duyguları yaşattı bana. Gol olunca stadda bir yerlere atmıştım kendimi hiç tanımadığım yaşlı bir adamla deli gibi sevinmiştik unutulur mu be o gün. Güle güle Wesley ne sen bu taraftarı unutmayacaksın ne de biz seni unutmayacağız.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt