- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Bir sakin hemşo
Ne kadan da entegresin liboş düzene![]()
@Emrah Yıldırım arkadaş liboş dedi.
İsmail çok özlemişim yav seni jurnallemeyi. İyi geldi bu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sakin hemşo
Ne kadan da entegresin liboş düzene![]()
Dikkat et de temelli mahrum kalma jurnalcan
ismail evlilik ne zamanDikkat et de temelli mahrum kalma jurnalcan![]()
Marttan öne çekemedim abiismail evlilik ne zaman
Sen de evlenecek gö(z)(t) yok.Marttan öne çekemedim abi
O ne demek yavSen de evlenecek gö(z)(t) yok.
O iş uzar uzar sonra yatar.
Gscimbom mobil
Anlatırım ama özelden"Beni istemeye gelen oldu.:
Lol
Davet edersen düğününde halay başı olmaktan şeref duyarım ustad.Marttan öne çekemedim abi
Ne demek ederiz üstat mecburiyetten az yazıyorum yoksa seviyorum siziDavet edersen düğününde halay başı olmaktan şeref duyarım ustad.
Cansın üstad. Berkayla beraber geliriz. Hürmetler.Ne demek ederiz üstat mecburiyetten az yazıyorum yoksa seviyorum sizi
Ya ne üfürmesi sen de bastır bitirelim senin işi 1000 lira kesik atayım İzmir’de helal yiyecek yediririm sana özele gel ama ikna edersek de uçmadan genelden yaz kalabalıkta yaptığının telafisi tenhada olmaz millete beni engelledi diyormuşsun mention atmazsan nereden göreyim aşık mısın full takip ayrıca foto filan da atıyorum yırttınız kendinizi diye ama sonra sildiriyorum kaçırıyorsan senin probleminiso tam gaz devam üfürmeye
Berkayı İzmir’de görebilirim en fazla onu kastetmedimCansın üstad. Berkayla beraber geliriz. Hürmetler.
ne anlatıyon isoYa ne üfürmesi sen de bastır bitirelim senin işi 1000 lira kesik atayım İzmir’de helal yiyecek yediririm sana özele gel ama ikna edersek de uçmadan genelden yaz kalabalıkta yaptığının telafisi tenhada olmaz millete beni engelledi diyormuşsun mention atmazsan nereden göreyim aşık mısın full takip ayrıca foto filan da atıyorum yırttınız kendinizi diye ama sonra sildiriyorum kaçırıyorsan senin problemin![]()
İkna edelim diyorum admirleri sen ne anlatıyon benim sadece silinecek tek başlığım kaldıne anlatıyon iso
iso dikkat ettin mi haftasonları bu meseleyi gündeme getirip haftaiçi mesai saatlerinde arazi oluyon sitedenİkna edelim diyorum admirleri sen ne anlatıyon benim sadece silinecek tek başlığım kaldı
Yo başlıkların silinmesini bekliyordum ben pek girmiyorum ama sokağa çıkma var o yüzden vaktim de var ne oldu sevinmedin mi özele geliso dikkat ettin mi haftasonları bu meseleyi gündeme getirip haftaiçi mesai saatlerinde arazi oluyon siteden
adam beni düğünden dehledi düşmanın olsa buyur otur dersin yavCansın üstad. Berkayla beraber geliriz. Hürmetler.