GSC Haber Wilfried Singo: "Burada olmaktan dolayı keyif alıyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1756333582626.webp

Wilfried Singo: "Burada olmaktan dolayı keyif alıyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı!"

Soru: "Buraya gelirken konuştuğun efsane oyuncumuz var mı?"

Wilfried Singo: "Drogba ve Eboue gibi ağabeylerim burada oynamıştı. Onlardan tavsiye aldım."

Wilfried Singo: "Umarım taraftarlarım sezon boyu benim yanımda dururlar. Takımla brlikte çok büyük işler yapacağız."

Sanchez’in de yüzünde çiçekler açmıyor arkadaşlar defansın iyisi ciddidir.

Cuesta geldiğinden beri gülüyor pek sempatik ama sonuç belli. Oynayınca pek güldürmedi.

Çok faydalı olacak inşallah.

Bu arada bu çocuk 24’ten bile küçük gösteriyor.

Sanchez’in de yüzünde çiçekler açmıyor arkadaşlar defansın iyisi ciddidir.

Cuesta geldiğinden beri gülüyor pek sempatik ama sonuç belli. Oynayınca pek güldürmedi.

Çok faydalı olacak inşallah.

Bu arada bu çocuk 24’ten bile küçük gösteriyor.
Yaşını küçültmek için başvuru yapsak mı? 2 sene daha küçük olsa yeter. :asd:

Yaşını küçültmek için başvuru yapsak mı? 2 sene daha küçük olsa yeter. :asd:
Fb olsa yapmıştı bile de biz gibi U23 daha iyisini alalım.

Malum bizim şampiyon olmamız için hep en iyi olmamız hatta açık ara iyi olmamız gerekiyor.

Farkı açalım ki nefes bile alamasınlar yok 99 topladık falan.

Keske baban 2 sene gec yazdirsaydi boolum

Valla kardeş biraz daha ucuz olaydın biz de mutlu olacaktık. Neyse inşaallah hakkını verirsin, hayırlı olsun.

Fazla taninan biri olmadigi ic8n herhalde bu paranin karsilig8ni verir mi acaba diye dusunduruyor. Hayirli olsun. Magarasi yok bunun. Hatta 24 bile gostermiyor.

Fazla taninan biri olmadigi ic8n herhalde bu paranin karsilig8ni verir mi acaba diye dusunduruyor. Hayirli olsun. Magarasi yok bunun. Hatta 24 bile gostermiyor.
Bir arkadaşim vardı unide,üni yurduna geldiği ilk gün dalga geçtik lise bebesi gibi göründüğü için aklimizca. Adam 29 yaşındaymış. Uzun süre okumayıp 2 yıllık bitirip DGS ile gelmiş. Şimdi hala 30larinda gösteriyor😄

Geri
Üst Alt