GSC Scout # Wilfried Singo

Ali Bektaş

Büyük Kaptan
1755756893673.webp

Tam adı: Wilfried Stephane Singo
Doğum tarihi: 25 Ara 2000
Doğum yeri: Odienné
Boy: 1,90 m
Uyruk:
Fildişi Sahili
Fildişi Sahili
Mevki: Sağ Bek
Ayak: Sağ ayak
Güncel kulüp: Torino​

Torino'nun süper sağ beki. Boyu ve fiziğine göre aşırı süratli olması ve top sürme tekniğiyle dikkat çekiyor. Özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ve çalımlarıyla dikkat çekiyor, komple bir bek oyuncusu olmaya aday. Genç yaşına rağmen iki buçuk senedir Torino'nun sağ beki ve üstüne koyarak ilerliyor. Milli takım seviyesine de yükseldi. Juventus ve Inter gibi kulüplerin de radarında olan oyuncunun kontratı 2024'te bitiyor. Boey sonrası için bir fırsat olabilir.

Torino 3-4-3 gibi bir dizilime sahip. Bu adam kanat bek gibi 4'lünün bekinde nasıl performans verir?

Torino 3-4-3 gibi bir dizilime sahip. Bu adam kanat bek gibi 4'lünün bekinde nasıl performans verir?
Oyun tarzı hiç öyle değil, Fildişi Sahilleri dörtlü oynuyor ve kaptan Aurier'yi kesmiş adam. Zaten ısı haritası da aşağıdaki gibi:

Screen Shot 2023-06-10 at 5.08.23 PM.png

Aynı Boey gibi çizginin bütününü kullanan bir bek

Oyun tarzı hiç öyle değil, Fildişi Sahilleri dörtlü oynuyor ve kaptan Aurier'yi kesmiş adam. Zaten ısı haritası da aşağıdaki gibi:

Ekli dosyayı görüntüle 205672

Aynı Boey gibi çizginin bütününü kullanan bir bek

Eleştirdiğimi ya da istemediğimi düşünme adamı tanımıyorum da Milli takım performansı ne kadar ışık tutar?
Zaten şu ana dek milli takımla da 2 resmi maçı görünyor birinde 45 dk oynamış. Üstelik rakip Komorlar. Tekrar söylüyorum adamı eleştirmek ya da istememek değil sonuçta Boey de gelirken bu kim dedik. Hatta geçen yaz gönderilecekler listesine tepelere yazıyorduk. Bu adam da belki böyle performans verir bilinmez.

Eleştirdiğimi ya da istemediğimi düşünme adamı tanımıyorum da Milli takım performansı ne kadar ışık tutar?
Zaten şu ana dek milli takımla da 2 resmi maçı görünyor birinde 45 dk oynamış. Üstelik rakip Komorlar. Tekrar söylüyorum adamı eleştirmek ya da istememek değil sonuçta Boey de gelirken bu kim dedik. Hatta geçen yaz gönderilecekler listesine tepelere yazıyorduk. Bu adam da belki böyle performans verir bilinmez.
Boey kadar soru işareti bir herif değil, iki buçuk yıldır Serie A'da as oyuncu olan bir herif neticede

Boey kadar da ucuz olmaz dolayısıyla maalesef

Çok hızlı olmasa katılırım. Takım boyu için de iyi

Juventus epey istekliymiş, €10m civarına transferi bitirmeyi mümkün görüyorlarmış. Torino oyuncuyu ezeli rakibine kaptırmak istemese bile menajeri çoktan Juve'yle anlaşmış. Inter, Milan, Roma ve Tottenham da oyuncunun durumunu takip ediyormuş. Ayrıca Juventus'un resmi teklif yapmadan önce Cuadrado'yu satması bekleniyormuş

Bence €10m versek alabiliriz Torino Juve yerine bize satmayı tercih eder. Oyuncuyu da serbest kalma bedeli ve CL ile ikna edebiliriz

Kendisi sağ bekten üçlünün sağ stoperine evrildi ve bence o pozisyona daha uygun boyu itibariyle.

Yine de sağ bekte de iyi oynuyordu zamanında, aşırı geri gittiğini sanmıyorum.

Stepne

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bayağı iyi duruyor adam.

Galiba 3'lüde sağ bek oynamış, sağ stoper bile değil yani bayağı hücum gücüyle oynamış. Bu adamı 4'lüde stoper olarak mı görmek lazım sağ bek de olur mu?

Bu adam wood harris miydi aktor ,onun gencligind benziyor baya

Geri
Üst Alt