Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.469
- 70.828
- 4.918
4.8 milyon ne oğlum? Ruh hastası manyaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peşin ödeme yok ki o tarz detaylar yok zaten KAP bildirimindeParayı taksitle verseydik bari yav
Genelde kapta ödeme şeklini acikliyorduk. Burada göremedim ben. Varmı aciklamaKim diyor
Onları aciklamiyoruz ki?Genelde kapta ödeme şeklini acikliyorduk. Burada göremedim ben. Varmı aciklama
Defansı Singo - Sanchez - Bardakçı - Elmalı şeklinde kurar mı dersin Okan Buruk
Normalde yaptırım var ama şikayet eden varmi o da önemli yada mevzuatı bilen varsa yesillendirsin bu danalar medyaya aciklamiyor ama gizliden tff spk kap vs resmi kurumlara rakamları veriyor olabilirmiŞuna bak biz kuruşu kuruşuna açıklıyoruz adamlar anlaşıldı deyip geçiyorlar. Yok mu bu işin yaptırımı
Plaka ne alaka? 06 jm
hocam şampiyonlar liginde final, yarı final gibi yerler sadece transferle değil kültür ve sistem ile geliyor. öyle olsaydı psg, city her sene yarı final yapardı. psg ancak bu yıl sistematik bir kadro kurup, kültüre adapte olunca başarıyı getirebildi. bizim ilk 24 yapmamız ve olası şekilde ilk 16'ya kalmamız başarıdır.Paramız var ki veriyoruz.rahat olun...eğer 2 nokta transfer daha yaparsak sampiyonlar liginde final bile neden olmasın?