Wilfried Zaha, Charlotte Yolcusu!

IMG_6397.jpeg

Nba'ye transfer oluyor sandım. Aslında iyi basketçi olur

Takimin adini yazdim google'da bir kız çocuğu takimi çikti

Zaha Charlotte'ye doğru yola çıktı.

a774777e-80ec-43a9-b232-3ccfaf636731.jpg

Devre arası Ziyech ve kendisinden bonservisiyle çıkalım da kafamız rahat olsun.

Valla fenere gidecekti ne güzel onlara bela olacaktı, transfer çalımı diye başımıza bela aldık..

son derece kötü bir analiz, ifbye gitse solda oynamak suretiyle golleri dizerdi
tadiç solda oynamazdı (solda koca sezonda 4 golü var penaltısız, sağda ya da ortada coştu herif bu sene)
sağda zaten irfan var o da skorer
zaha-tadiç-irfan
böylece sezonun 2. yarısı sağolsun oynamayan şmanskiyi dehlediler
şimdi bizde bireysel becerileri ile çözmemize yardımcı olduğu maçları çıkaralım yani k.paşa - a.gücü - tspor - g.antep. yani rakipten topu çalıp uzaktan bastığı, oyuncu eksiltip attığı ya da arkasına düşen topu yarı voleyle filelere kavuşturduğu goller demek istedim
sanıyorum bu tabloda şampiyon ifb olurdu
oyun karakterini 30undan sonra değiştiremezsin o yüzden onla ilgili yetersiz kalmış olabilr fakat kritik anlarda gol atmak suretiyle rakibimizi muzaffer kıldığı gerçeğine ihanet etmeyelim.
oyun karakteri demişken clde man utd ve bayern maçlarında arkasında angelino kazım fln oynarken o kanattan zaafiyet vermemiş olmamız da akıllardan çıkmamalı, sadece bi man utd maçında yediğimiz gol bi aklı evvel yazmadan yazayım orda da takımın yarısı 2 pasla oyundan düşmüştü zaten
netice:
oyun olarak uymasa da katkı anlamında şampiyonlukta rol oynamış ve ifbye gitseydi de durumun aleyhimize olacağı yazdığım donelerle ortaya çıkmıştır

Geri
Üst Alt