Wilfried Zaha Galatasaray'da

Beyler en verimli oldugu yer neresi bu canavarin? Mertensin yerinde oynar mi?

Hobaaaaaa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abisi ile gorusuldugunu 3 hafta once yazdim ama cidden beklemiyordum gelecegini cunku cok para istiyordu.

Ama abisi dedi GS istede oraya gideriz.

Helal olsun Herve!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eve yeni girdim bu ne ulannnn
shocked-mouth.gif

Mantıksız, pahalı ve yanlış hamle. Bu çalım malım işlerini de son derece saçma buluyorum. Takımın eksikleri belliydi. Yüksek yıllık maaş vermenin cezasını da yıllarca çektik. Neyse haksız çıkarız umarım hayırlısı olsun.
Nesi mantıksız. Adamlar çıtayı yüksek koymus. Şampiyonlar liginde bir seyler başarmak niyetinde. Bakarsın yeni bir avrupa ligi şampiyonluğu gelir.

Ayrıca maaşının bir kısmını sponsor odeyecekse ne diye dert yanalım ki. Bir gerçek var ki kobineler yüksek fiyattan satıldı. Geri kalan günlük maç biletleri de bundan sonra baya pahalı olacak.

Vallahi Allah biliyor.. Milletin bütün yorumlarında rahatlık varken , ortada tek kanat futbolcu iddiası yokken biz kanat almadıkça bu takım düze çıkmaz diyordum sağ gösterip sol vurdular şampiyonluk ateşini şimdi yaktılar işte..

Evet beyler, fb medyası florya bitti rivanin parasını yiyorlar demeye başladılar. Lan kopek herifler. Fb alsaydı 2 çikolataya mı alacaktı?

Herif halen sakatmis diyorlar. Sezon acilisini kacirabilirmis falan. Bu adam zaten daha 2-3 hafta önce evlenip tatilde degilmiydi? Hazir oluyum diyene kadar kac hafta gecer?

Cok iyi transfer. Hayirli olsun. Torreira’ya cok saglam bir yardimci cigersiz orta saha sart oldu. Sergio ve muadili adamlarla ciddi maclarda cok zorlaniriz.

Geri
Üst Alt