Wilfried Zaha, Ocak Ayında Olympique Lyon'dan Ayrılabilir

Zaman sorunu vardı sanırım İng dönebilmesi için vergi konusunda. Sıkıntı kalmadıysa EPL döner.

Zaten Lyon'a da öylesine gitmiş.

Lyon toulouse maçında biraz izledim

Orda da arkasındaki solbeklen dövüşüyodu

Bi Osimhen'e bakıyorum, sıfır ego, hep pozitif. Buranın yıldızlarına saygı duyuyor, hemen uyum sağlıyor. Bir de Zaha'ya bakıyorum... Hocaya bu adamı kazanamadı diye kızıyordum ama bu adam net sıkıntılı malesef.

Arabistan'a mı gider nereye giderse gitsin ama Lyon'daki tavırlarını da görünce takıma sokmamak lazım. Oysa sezon başı ümitliydim kendisinden hazırlık maçlarında falan iyiydi ama tavrı çok büyük problem.

Şeytan tüyü var bu herifte hala sempati besliyorum nedense muhtemelen crystal palace'de oynadığı dönem 0.5 üstü kuponlarımın tutmasına neden olduğu içindir, çok para kazandırmıştır sağolsun. Palace'yi bilenler bilir leş bir takımdır 90 dakika boyunca kaleye 1 kere falan giderdi o yüzden 1 golüne 2. oran açarlardı neredeyse o golüde zaha yapıştırırdı.

Takımdaşlık ve takım halinde futbol oynamaktan bihaber bir adam. Sebebi de c.palace'da yıllarca solo show futbol oynaması

Şeytan tüyü var bu herifte hala sempati besliyorum nedense muhtemelen crystal palace'de oynadığı dönem 0.5 üstü kuponlarımın tutmasına neden olduğu içindir, çok para kazandırmıştır sağolsun. Palace'yi bilenler bilir leş bir takımdır 90 dakika boyunca kaleye 1 kere falan giderdi o yüzden 1 golüne 2. oran açarlardı neredeyse o golüde zaha yapıştırırdı.
Yapma, icardi bu hataya düştü wanda diye ölüyor.

Geri
Üst Alt