Wilfried Zaha T-shirtlerini GSStore.org’dan Satın Alabilirsiniz

Katılmıyorum, hatta fazlasıyla yumuşak ve pasif kaldığımızı düşünüyorum. Biz itidalli olmaya çalıştıkça bunlar giderek seviyeyi düşürdüler ve iyice azıttılar. Canları sıkıldıkça iftira karalama yapıyorlar Bjk de dahil. Sessiz durdukça tepene binerler, anladıkları dilden cevap verip terbiye etmeliyiz.

Aksiyonlarımız da bu yönde olmalı. İstisnasız her istediğimiz oyuncuya salça oluyorlar yıllardır. Zaha hamlesi bu manada tam isabet oldu. Kırk yılda bir çalım attık diye psikolojileri dağıldı günlerdir. Bu doğrultuda ilerlemeliyiz.

Bize yakışmamış. Fenerin yapacağı türden bir üslup, hiç tasvip etmedim.

Dünkü maç öncesi ilk 11 paylaşımı da Paint terk gibi bir şeydi.

Geçen sene Fenerbahçe tarihinin en berbat derbi performanslarını izletmişsin. Sarhoş kafayla kevgire çevirmişiz. Transferde Tadic hariç 5 senedir düzgün bir oyuncu getirememişsin. Ailesini ağırladığın Zaha Parçalı formayı giymiş hala racon kesiyorsun Selocan. Sene sonu yine makara konusu olacaksın haberin yok.
20230727_003445.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tekstil ulkesinde sizin yapacaginiz isi opeyim. Yonetimler degisiyor, takimlar degisiyor, su GSStore malligi bir turlu degismiyor. Bu kadar zor mu bu tshirtlerden stokta tutmak? Millet deliriyor Icardi diye, ama tshirt stokta yok!

1694787425907.png

Ya bu memlekette herkes bebek, herkes S ve M boy sanki. Yok mu şu ürünlerin geniş versiyonları kardeşim, göbeğimizi sala sala rahatça giyelim? Parasıyla alamıyoruz sevdiğimiz kişilerin formasını!? Niye yapılıyor o zaman bu kadar transfer?

Ya bu memlekette herkes bebek, herkes S ve M boy sanki. Yok mu şu ürünlerin geniş versiyonları kardeşim, göbeğimizi sala sala rahatça giyelim? Parasıyla alamıyoruz sevdiğimiz kişilerin formasını!? Niye yapılıyor o zaman bu kadar transfer?
Parcali ic saha formasini zaten kaldirmislar siteden satmiyorlar. Beyaz forma var, onda da durum asagidaki gibi. Gercekten bu kanayan bir yaradir. Sampiyon olmusuz, takim ates ediyor ama store'da urun yok! Deliricem!

Bu arada cocuk formalarinda bile durum ayni!!

1694788228386.png

Hahaha falan yazmasa alıcaktım ama o sebeple almadım lakin isim ve nr yazan tşörtü aldım

Geri
Üst Alt