Will Smith Oscar Töreninde Chris Rock'a Tokat Attı

Hasan Çam

Ulubatlı Souness

94'üncü Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar yaşandı. Herkesin gerçek mi yoksa şovun bir parçası mı olduğunu anlayamadığı o anlarda Will Smith, törenin sunucularından Chris Rock'a tokat attı.​

'KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA'
Chris Rock şakasında "Dua ediyorum Will Smith kazansın diye" dedi gülerek. Sonra da Smith'in yanında oturan karısına "Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum" diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith'in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.

Kameralar önünde olayın başta bir espri ve senaryo olduğu tahmin edilirken daha sonra yerine oturan Smith, “Eşimin adını o lanet olası ağzına almayacaksın” diye bağırdı. Rock da yanıt olarak, “Tabii ki de almayacağım. Televizyon tarihinin en muhteşem olayını yaşıyoruz” dedi.

TWITTER'DA 'ŞOV DEĞİL, GERÇEKTİ' MESAJI
İlk anda kimse neler olduğunu anlayamadı. Herkes bunun gösterinin bir parçası olup olmadığını merak ederken kamera o iki oyuncudan uzaklaşıp seyircilere döndü. Fakat sonra salonda bulunan Vanity Fair yöneticisi Ramin Setoodeh'in Twitter mesajıyla bu olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Setoodeh mesajında "Bunun olması planlanmamıştı. Bu gerçek" diye yazdı.

AĞLAYARAK AKADEMİ'DEN ÖZÜR DİLEDİ, AMA ROCK'IN ADINI BİLE ANMADI
Bu olayın ardından King Richard filmiyle kazandığı en iyi erkek oyuncu Oscar'ını almak için sahneye çıkan Will Smith, teşekkür konuşmasında bu olaya da değindi. Konuşmasının bir bölümünde gözyaşlarını tutamayan Smith, ödülü veren Akademi'den de özür diledi. Smith "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" dedi. Smith'in tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi dikkat çekti.

'SEVGİ, SİZE ÇILGINCA ŞEYLER YAPTIRIR'
Smith, konuşmasında canlandırdığı Richard Williams karakterine de gönderme yaparak onun ailesinin en büyük koruyucusu olduğunu söyledi. Will Smith kendisinin de sevdiği insanları korumak istediğini ekledi. Oyuncu "Sanat, hayatı taklit eder. Ben çılgın bir baba gibi görünebilirim. Ama sevgi size çılgınca şeyler yaptırır" dedi. Akademi'nin Will Smith'e ceza verip vermeyeceği ise henüz bilinmiyor.

film çekimi gibi vurmuş efekt lazım

Senaryo falan degil ayrica.

Esinin bir hastaligi var, ani bir sekilde sac dokulmesi sonrasi kafasini sifira vurdu bir kac ay once. Chris Rock'da bu kellik olayindan oturu espri yapinca Will Smith cok sinirlendi ve gercekten tokat atti.

Esinin bir hastaligi var, ani bir sekilde sac dokulmesi sonrasi kafasini sifira vurdu bir kac ay once. Chris Rock'da bu kellik olayindan oturu espri yapinca Will Smith cok sinirlendi ve gercekten ofkelendi.
yumrukla yere sermesi lazımdı o ne öyle kız gibi yarısı boşa gitmiş

yumrukla yere sermesi lazımdı o ne öyle kız gibi yarısı boşa gitmiş
Sonrasinda aciklama yapmis zaten ozur diliyor kendisine hakim olamadigi icin. Buyuk ihtimal olay bir baska yerde yasanmis olsaydi daha kotu seyler olabilirdi. Adamin esine ne diye laf atiyor orada Chris Rock, kadin zaten istemeyerek kel olmaya baslamis. Komik olacam diye malca seyler yapiyorlar bazen o yuzden iyi yapmis Will Smith.

Vurmadan biraz önce o Chris Rockun dedigine gülmüs tiyatrocu herif.

Esinin bir hastaligi var, ani bir sekilde sac dokulmesi sonrasi kafasini sifira vurdu bir kac ay once. Chris Rock'da bu kellik olayindan oturu espri yapinca Will Smith cok sinirlendi ve gercekten tokat atti.
Saçkıran varmış sanırım. Ayrıca Chris Rock 2016 Oscar töreninde de Jada ile ilgili laf sokmuş. Kin durumu var muhtemelen.

Beyaz adaylar çok daha fazla diye Jada Oscar'ı boykot etmiş, sunucu Chris Rock şunları söylemiş:

"Bu sene ne oldu? İnsanlar çılgına döndü. Spike Lee çılgına döndü, Jada Pinkett Smith çılgına döndü, Will Smith çılgına döndü. Jada protesto edip törene gelmeyeceğini söyledi. Ne, O bir TV şovunda oynamıyor mu? Jada'nın Oscar'ı boykot etmesi, benim Rihanna'nın iç çamaşırlarını boykot etmeme benzer, ikimizde davetli değiliz."

will smithi çok severim adamın dibidir ama bu tokat yakışmamış adamı sarsmadı bile, sağlam bi yumruk yakışırdı

Geri
Üst Alt