William D’Avila: "Kerem konusunda Spartak ile anlaşma sağlanamadı"

Allahım büyüksün işte bu

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuna kadar güveniyorum aslanımıza. Son iki senenin başarısının baş mimarlarından. İyiki bizimle kalmış

Birincisi

1.Geçen sezonun 2. yarısını verimli geçirmedi.
2.Avrupa Şampiyonası'nda sıklıkla yedekti.
3.Top kayıplarını çok yaptığı için ortalama üstü takımlar geçiş vermemek için talip olmaz.

Bunları da geliştirip Atletico Madrid vb. yapabilecek potansiyelde iken Spartak Moscow, Prag, Kopenhag vb takımlara gitmesi kariyeri için ilerleme değil gerileme olur.

31 yaşından sonra ofsayta kalmamayı ve top kontrolünü öğrenen Burak Yılmaz'ı örnek alsın. O da bizde iken benzer eleştirileri alıyordu ama geliştirdi.

Gelişimin yaşı olmaz kaldı ki kendisi daha 26 olacak sezon içinde bu yılı iyi değerlendirip 5. yıldız 25. şampiyonluk ve Avrupa'da başarı ve bireysel olarak da rekor yılı olarak görmeli (Asist kralı vb.)

Birincisi

1.Geçen sezonun 2. yarısını verimli geçirmedi.
2.Avrupa Şampiyonası'nda sıklıkla yedekti.
3.Top kayıplarını çok yaptığı için ortalama üstü takımlar geçiş vermemek için talip olmaz.

Bunları da geliştirip Atletico Madrid vb. yapabilecek potansiyelde iken Spartak Moscow, Prag, Kopenhag vb takımlara gitmesi kariyeri için ilerleme değil gerileme olur.

31 yaşından sonra ofsayta kalmamayı ve top kontrolünü öğrenen Burak Yılmaz'ı örnek alsın. O da bizde iken benzer eleştirileri alıyordu ama geliştirdi.

Gelişimin yaşı olmaz kaldı ki kendisi daha 26 olacak sezon içinde bu yılı iyi değerlendirip 5. yıldız 25. şampiyonluk ve Avrupa'da başarı ve bireysel olarak da rekor yılı olarak görmeli (Asist kralı vb.)
üstat böyle durumlarda ters psikoloji çok etki gösterir. kaç yıllık sözleşmesi kaldı bilmiyorum ama 4 yıllık bir mukavele oyuncu rahatlatabilri

işler iyi giderse unutulur gider mevzu. abartılacak bir şey de yok orası da ayrı mesele ya. ama konu kerem olunca taraftar baya önyargılı ve ilk topa koyulacak adam. marcao meselesinden beri aynı. hem dayak yiyip hem haksız sayıldı diyebiliriz hatta. bu kadar baskı altında neler yapar göreceğiz. öyle maç başında kerem'i tribüne çağırıp gönlünü almak yetmez, bu duvarı aşmak için zamana ihtiyaç var. insallah istediğimiz gibi olur herşey. diğer türlüsü her iki taraf içinde zarar yazacak.

kerem'e biri sosyal medya nası yönetilir, sahada tribüne nası oynanır onu öğretmeli. bunu yapsa iki taraf içinde kazanc aslında ama hiç yapmıyor herif ya. yaptığı başarılı bi hamle sonucu kaldırsa tribünleri ayağa, ne bileyim kornere kosarken el kol yapsa tribünlere bak nası hersey sil bastan baslıyor. bu ise melankolik takılmayı seçiyor. kimse anan baban değil senin duygularını bilmek seni tanımak zorunda değil, sen taraftara oynamak zorundasın ama. hem kendisini hem taraftarı atesleyecek basit çözüm bu ya. bi arkadası yok mu su adamın bunları söyleyecek anlamıyorum.

üstat böyle durumlarda ters psikoloji çok etki gösterir. kaç yıllık sözleşmesi kaldı bilmiyorum ama 4 yıllık bir mukavele oyuncu rahatlatabilri

Sözleşme kısmını bilmem ama bazen böyle gitmenin ucuna kadar gelmek de iyi gelir.

Bir odak kaybı vardı iki taraf adına da. İnceldiği yerden kopmuyorsa, inceldiği yerden daha iyi iyileşmeli.

Yoksa iki taraf içinde uçuruma gider. Kendine yazık eder en başta.

Kendine gelsin, sahaya çıksın aslan gibi oynasın.

Taraftar bağrına basar.

Şu ıslık vs olayını da bir bırakmak lazım. Yıllardır demotive etmekten başka bir işe yaramıyor.

H.O iyi transfer.

2.gün sonra yine başlar hatta bırak iki günü bugün başlar mac bitimi :asd:

Bir gol ile kendine gelir double double yapabilecek kaliteye sahip dıygusallğı bırak işine odaklan ekstra antrenman yap kaptan

Kerem’i sevmem, top kaybetmesine uyuz oluyorum ama en büyük kazığı ifşa meraklısı yönetime attı.

Ayağına sağlık evlat!

Geri
Üst Alt