Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Geceleri de mi?Her zaman aklimdasin Zurh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geceleri de mi?Her zaman aklimdasin Zurh
Muhtemelen Barcelona'ya transfer olacak. Transferin son günlerinde de Barcelona istedi ama Chelsea izin vermemiş çıkan haberlere göre.Araplardan kurtulup Alak lak alak
"Brezilyalı yıldız, ülke basınına yaptığı açıklamada Chelsea ile yeni sözleşme süresi hakkında anlaşamadıklarını söyledi.
Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Willian, takımdan ayrılabileceğini söyledi.
7 yıldır Chelsea forması giyen 31 yaşındaki oyuncu, Brezilya basınına geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Esporte Interativo'ya konuşan Willian yeni sözleşme görüşmelerine dair şöyle konuştu: "Şu an ortada zor bir durum var. Chelsea bana iki yıllık sözleşme önerdi ve bu teklifi değiştirmeyecekler. Ben ise üç yıllık sözleşme istedim. Şu an sorun bu. Takımda kalmam mümkün olur mu gerçekten bilemiyorum. Şu anki hedefim çalışmaya devam etmek ve sezonun kalan bölümüne odaklanmak. Takımda kalma ihtimalim zayıf görünüyor, neler olacağını göreceğiz." dedi.
Başarılı kanat oyuncusu bu sezon Chelsea forması altında şu ana kadar çıktığı 34 resmi maçta 5 gol atıp 5 de asist yaptı."
Goal
Barça 3 yıllık sözleşme verir mi renktaş?Muhtemelen Barcelona'ya transfer olacak. Transferin son günlerinde de Barcelona istedi ama Chelsea izin vermemiş çıkan haberlere göre.
Arda ya 5 yıllık imzalatan Barça değil mi bahse konu olan barça?Barça 3 yıllık sözleşme verir mi renktaş?
Orası öyle ama Arda 28'inde gitmiş 32 yaşına girecek Willian'a da vermesinler yaArda ya 5 yıllık imzalatan Barça değil mi bahse konu olan barça?
Coutinho ve Dembele den yediklerinden daha büyük kazık yiyemezler, bir şey olmazOrası öyle ama Arda 28'inde gitmiş 32 yaşına girecek Willian'a da vermesinler ya
bu denyoyu kesinlikle istemem@Murat Saylak bu konuya ne diyorsun reis gelsin mi gelmesin mi ulkesine donsun mu ne diyorsun
Araplardan kurtulup Alak lak alak
"Brezilyalı yıldız, ülke basınına yaptığı açıklamada Chelsea ile yeni sözleşme süresi hakkında anlaşamadıklarını söyledi.
Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Willian, takımdan ayrılabileceğini söyledi.
7 yıldır Chelsea forması giyen 31 yaşındaki oyuncu, Brezilya basınına geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Esporte Interativo'ya konuşan Willian yeni sözleşme görüşmelerine dair şöyle konuştu: "Şu an ortada zor bir durum var. Chelsea bana iki yıllık sözleşme önerdi ve bu teklifi değiştirmeyecekler. Ben ise üç yıllık sözleşme istedim. Şu an sorun bu. Takımda kalmam mümkün olur mu gerçekten bilemiyorum. Şu anki hedefim çalışmaya devam etmek ve sezonun kalan bölümüne odaklanmak. Takımda kalma ihtimalim zayıf görünüyor, neler olacağını göreceğiz." dedi.
Başarılı kanat oyuncusu bu sezon Chelsea forması altında şu ana kadar çıktığı 34 resmi maçta 5 gol atıp 5 de asist yaptı."
Goal
Onu sonraki yaz düşünebiliriz şimdi zorJames rodriguezi alak