Wimbledon 2011 ( Djokovic - Kvitova )

Cevap: Wimbledon 2011

favoriye bak favoriye .lisicki alır ...bu bartolide güc bitti..nereye kadar böyle gidecek,

Bartoli pert oldu sahada yığılıp kalacak.

Ve bence bu maç burada biter.. :p

Lisicki 2-1 kazandı..

Sharapova çok rahat ilk sette.

bu liscky hep böylemi oynuyor ben hic izlemedim bu kadını. ama mükemmel oynadı. istikrarlı biriyse sharapovayı delirtebilir. kadınlarda her türlü sonuc cıkıyor. bartolliyi seviyordum ama hem yorgunlugu hemde lisickynin iyi oyunu onu bitirdi. bu sharapova bi 17lik kızla bi taylandlı kızla oynadı. birde şimdi 1.60lık kızla oynuyor. cok sanslı yerden geldi. bu lisicky bugünkü oyununu devam ettirirse sharapovayı baya hırpalar ama yenermi bilmem.

bu liscky hep böylemi oynuyor ben hic izlemedim bu kadını. ama mükemmel oynadı. istikrarlı biriyse sharapovayı delirtebilir. kadınlarda her türlü sonuc cıkıyor. bartolliyi seviyordum ama hem yorgunlugu hemde lisickynin iyi oyunu onu bitirdi. bu sharapova bi 17lik kızla bi taylandlı kızla oynadı. birde şimdi 1.60lık kızla oynuyor. cok sanslı yerden geldi. bu lisicky bugünkü oyununu devam ettirirse sharapovayı baya hırpalar ama yenermi bilmem.

Lisicki'nin performansı her zaman böyle değil. Özellikle bu sene çıkış yakaladı. Ama eğitim aldığı akademi, buralara gelmesinin süpriz olmadığını kanıtlıyor. Diğer zeminlerde, nasıl bir performans göstereceği soru işareti...

Sharapova 6-1lik 2 setle maçı 2-0 kazandı.

Ezdi geçti adeta Sharapova.

Wozniacki'yi nasıl yendi bu Cibulkova hala inanamıyorum. :sad007:

Nadalın ciddi bi sakatlığı yoktur umarum.. Onu bu sene finalde 2008 finalinde olduğu gibi kortta gladyatör gibi görmek istiyoruz.. :)

Nadalın ciddi bi sakatlığı yoktur umarum.. Onu bu sene finalde 2008 finalinde olduğu gibi kortta gladyatör gibi görmek istiyoruz.. :)

Yok bir problem. Yarın oynayacak. 2008 finali, bir daha kolay kolay olmayacak bir finaldi. Her iki oyuncuda çok iyidi. O beklentiyle izlersen hayal kırıklığı olur. :)

Petra Kvitova, Tsvetana Pironkova'yı 3 sette mağlup ederek, yarı finale yükseldi.

azerenka paszeki 2-0 la gecti yarı finale çıktı..kivitova'nın rakibi oldu

Geri
Üst Alt