Wimbledon 2011 ( Djokovic - Kvitova )

Cevap: Wimbledon 2011

Tsonga yine ergen tiriplerine girdi.

Djokovic kazandı. Bu arada birşey sormak istiyorum. Yeni 1 numara Djokovic olacakmış. Neden? Nadal da kazanabilir Wimbledon'ı. O neden kaptırıyor sıralamayı?

b_09_djokovic_127_aeltc_n_tingle.jpg

Tsonga acayip bi insan.Bir bakıyorsun tenisin Messi'si oluyor.Bir bakıyorsun tenisin M.Sarp'ı oluyor:asd: Tie-break oyununda çok iyiydi.Turnuvaya renk kattı.Helal olsun yinede.

Djokovic bu galibiyetle pazartesiden itibaren dunyanin 1 numarasi olmayi garantiledi.

TSonga'da, Djokovic gibi bir zeka olsa çok harika olur. Bazen çok basit hatalar yapıyor. Yetenekli ama, henüz yeteri kadar tecrübeli değil..

Nadal - Murray maçında ilk set dengede gidiyor. 5-5

Nadal-Murray maçı çok iyi geçiyor. Biraz seyirciler hareketlense, daha güzel olacak ama..

Nadal servis kırdı. 3-2

Nadal konsantre değil gibi maça.

Murray'den kritik hatalar..

murray ne yapıyon Allah aşkına.kendine gel dostum haydi:o

Nadal konstantre değil dedim 2 kere servis kırdı. Nadal'ı ben uyandırdım resmen :D

Hazır tenis büyüsüne girilmiş şöyle bir video paylaşayım. Bayılıyorum Monfils'i izlemeye aynen Tsonga gibi çok eğlenceli :)

[video=youtube;-4cvH-ryRLQ]https://www.youtube.com/watch?v=-4cvH-ryRLQ&feature=player_embedded#at=55[/video]

Hazır tenis büyüsüne girilmiş şöyle bir video paylaşayım. Bayılıyorum Monfils'i izlemeye aynen Tsonga gibi çok eğlenceli :)

[video=youtube;-4cvH-ryRLQ]https://www.youtube.com/watch?v=-4cvH-ryRLQ&feature=player_embedded#at=55[/video]

Bu adam beni PSP'de öldürüyor ya. Çok zor yenmek.. :p

Murray reisin manitası çok güzelmiş.

Geri
Üst Alt