- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.571
- 5.478
i7-3930kKardeşimde ryzen 7 4800h var
Ben hala i3 3120 kullaniyorum
Başaramadıkaabi Desteklemiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
i7-3930kKardeşimde ryzen 7 4800h var
bak bakalım Vasfmacbook'a kurabilcem mi bakalım
bana windows albak bakalım Vasf
kullanabilirsen bize de haber et![]()
youtube dan arastir, desteklenmeyen sistemlere yukleyip indirmenin bircok yolunu bulursun. yuzlerce video yayinlandi hatta format atmadan upgrade edebilirsinKardeşimde ryzen 7 4800h var
Sebebi her donanımın 11'e geçişi desteklemiyor olması muhtemelen. Resmi güncellemeyi alamıyor eski donanımlar. Benim gariban 6600K işlemcim de maalesef desteklemiyor

bende de i5 6600k var tpm ve secureboot suz kurdum catir catir calisiyorSebebi her donanımın 11'e geçişi desteklemiyor olması muhtemelen. Resmi güncellemeyi alamıyor eski donanımlar. Benim gariban 6600K işlemcim de maalesef desteklemiyor![]()
Çalışıyor, yöntemi olduğu için zaten "Resmi" güncellemeyi alamıyor bu işlemciler derken onu anlatmak istemiştim. Herkes senin benim gibi erişemiyor ya da bilmiyor. Açıyor sistemini varsa güncelleme yapıyor, yoksa da aynen devam. Win10 geçişi inanılmaz bir kitleye ulaşmıştı, 11 öyle değil. Bu yüzden kullanıcı sayısı düşük kalıyordur muhtemelenbende de i5 6600k var tpm ve secureboot suz kurdum catir catir calisiyor![]()
sonunda kurdum sanırımmacbook'a kurabilcem mi bakalım