Windows Dayatması Mahkemeden Döndü

100-150 tl de vermek abes bence. oyun olayı evet windowsa kayılıyor ister istemez. ama bu tamamen arz talep meselesi. insanlar diğer platformlara kaysalar mac ya da linux gibi oyun şirketleri mecburen onlara uyumlu oyunlar da geliştirecekler. nitekim steam olayı bu yönde hızlıca ilerliyor. eskiden linuxta oynayacak oyun bulamazken şimdi fazlaca seçenek var. mac için de vardır sanıyorum.

Mac kullanıcı isen zaten biliyorsundur ama ben yine de diğer arkadaşlar için link vereyim.

Building a CustoMac: Buyer's Guide September 2014

burada mac os x uyumlu sistem tavsiyeleri var. ben de buradan bakarak sistem topladım ve şu anda arch linux - mac os x bir arada kullanıyorum :)) mac os x kullanmak için illaki mac book vs lere gerek yok yani :))

dediğin gibi ama mac biraz daha kapalı bir sistem diğerlerine göre. özgürlük istiyorsan seni linux kullanıcıları arasına alalım :hat:

Şahin Şarif Microsoft office in Mac OS desteği de var.
linux hiç kullanmadım ama en özgürlükçü sistemlerden biri.
windows sanırım microsoft'un donanım piyasasına daha fazla girdikçe mac os gibi bedava olacak sanırım ki bu da windowsçular için iyi bir gelişme ama yine de microsoft surface ürünlerinden gördüğümüz üzere aşırı fiyatlandırma politakasından vazgeçmeli.
200 dolar altına windows payını düşürmesi chromebooklar ile mücadele imkanı verecek windowsa.

ayrınca intel core m tabletler yakında piyasası ele geçirecektir.

linux hiç kullanmadım ama en özgürlükçü sistemlerden biri.
windows sanırım microsoft'un donanım piyasasına daha fazla girdikçe mac os gibi bedava olacak sanırım ki bu da windowsçular için iyi bir gelişme ama yine de microsoft surface ürünlerinden gördüğümüz üzere aşırı fiyatlandırma politakasından vazgeçmeli.
200 dolar altına windows payını düşürmesi chromebooklar ile mücadele imkanı verecek windowsa.

ayrınca intel core m tabletler yakında piyasası ele geçirecektir.

intel core m tabletleri hiç duymamıştım. teşekkürler bilgi için :hat:

Geri
Üst Alt