Üye Görüşü Winner Kimliği Kaybedilmemeli

Umut Işık

Tek Yumruk
Son dönemde ne yazık ki bu kimlikten uzaklaşma tehlikesi olduğunu düşünüyorum sadece dünkü maç ile alakalı değil.

İlk olarak kupa maçlarının kaybedilmesi 2 tane süper kupayı resmen rakiplerimize hediye ettik hele ki Olimpiyat stadı olunca direk kupa kaybedildi gözüyle bakıyor. Oynanan futbol sahaya konan karakterde final maçlarına yakışmayacak cinsten oluyor.

23/24 sezonu sondan 1 önceki hafta Fener'e karşı şampiyonluk maçına çıktığımızda berabere kaldığımız senaryoda bile şampiyon olabiliyorken gidip fenere yenilmemiz hemde rezalet bir futbol oynayarak bunu başarmamız.

Avrupa'da çok iyi işler yaptık iyi maçlar çıkardık ilk maçta onlardan biri fakat 3 farklı olan bir maçın rövaşından 10 kişiye karşı neredeyse boş kaleye kaçırmasa eleniyorduk, Juventus güçlü takım olayına girmiyorum. Daha önceki senelerde saçma sapan takımlara karşı Avrupa'da basit şekilde elendiğimizide unutmamak lazım.

Eskiden finallerin takımı derdik bu takım teknik direktörsüz şampiyonda oldu, teknik direktörsüz kupalar aldı hocaya karşı bir şey ima etmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece winnerlık olarak söylüyorum ama son dönemde ne yazık ki öyle hissettirmiyor.

Çünkü bu iş adım adım olur rakibimizden bir örnek fener senelerce kadıköy'de maç kaybetmezken şu an adamlar delik deşik oluyor o yüzden winner kimliğini kaybememek dünkü maç itibarıyla önemliydi oynanan futbolu geçtim elenmek çok daha büyük gelecek adına sorunları getirecekti.

Son düzenleme:
Yapılanmaya gidilmeli. Yönetim, teknik ekip tamamı değişmeli. Taraftar Tr şampiyonluğu hatrına Okan’a fırsatlar sundu. Ekibini yenile, hiç genç kazanmıyorsun biraz gençlere önem ver, sürekli on milyonlarca euroluk adamlarla olmaz, taktik teknik yok bireysel gidiyor galibiyetler, takımda disiplin yok bak böyle olmaz dendi. Ukalaca cevaplar verdi. 12 kişiyle mi oynayacağız falan filan. Bu takım çok daha iyi futbol oynayabilecek isimlerden oluşuyor

Okan Buruk denilen kapasitesiz herif hala o koltuğu işgal edecek mi?

Yönetim desen beceriksiz

En kötüsü de taraftar akp seçmeni gibi ama yol yabdı diyerek arkasında duruyor

Yapılanmaya gidilmeli. Yönetim, teknik ekip tamamı değişmeli. Taraftar Tr şampiyonluğu hatrına Okan’a fırsatlar sundu. Ekibini yenile, hiç genç kazanmıyorsun biraz gençlere önem ver, sürekli on milyonlarca euroluk adamlarla olmaz, taktik teknik yok bireysel gidiyor galibiyetler, takımda disiplin yok bak böyle olmaz dendi. Ukalaca cevaplar verdi. 12 kişiyle mi oynayacağız falan filan. Bu takım çok daha iyi futbol oynayabilecek isimlerden oluşuyor
Yavv genclere nasil sans versin? Turkiye'de TFF, hakemler, siyaset sana karsi. Seni durdurmaya calistiklari yetmiyormus gibi, ustune bir de fener denen teror yuvasini ittiriyorlar. Risk almaya sansin yok. Az bisey rotasyon yapayim dedin Konyaspor macinda hakemi de yenemedin. Herkes bu ayrintiyi gozden kaciriyor. Adil bir lig ortaminda suan biz en az 12 puan fark atmistik, rahat rahat rotasyon da yapardin, oyuncu da denerdik. Olmuyor. Sen takildigin an rakibnin %99 maci alacagi kesin. Once bu duzenin yikilmasi lazim.

Sen Gürbüz müsün yav kimlerdensin
Gürbüz yok artık ben varım…

Gürbüz sevdiğimiz bi abimizdi. janti adamdı. adabı giyinmesini çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem.
çok gülerdi ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş, abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem.
Gürbüz sevdiğimiz bi abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı. ne varsa döner dolaşır yine onun elinde kalırdı. benim kalmaz. bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.
Gürbüz abim silahını adamına taşıtırdı. ben silahımı saklamam.
Gürbüz bu masaya şöyle fiyakalı biraz da yamuk otururdu. ben arkamı arkadaşlara verdiğimde şöylee bir yaslanırım geriye..

Yavv genclere nasil sans versin? Turkiye'de TFF, hakemler, siyaset sana karsi. Seni durdurmaya calistiklari yetmiyormus gibi, ustune bir de fener denen teror yuvasini ittiriyorlar. Risk almaya sansin yok. Az bisey rotasyon yapayim dedin Konyaspor macinda hakemi de yenemedin. Herkes bu ayrintiyi gozden kaciriyor. Adil bir lig ortaminda suan biz en az 12 puan fark atmistik, rahat rahat rotasyon da yapardin, oyuncu da denerdik. Olmuyor. Sen takildigin an rakibnin %99 maci alacagi kesin. Once bu duzenin yikilmasi lazim.

En başta yazdım. Yönetim dahil yeni yapılanmaya gidilmeli. Galatasaray Sk için en büyük problem bu yönetim

şu saçma sapan oynayan adamlar kesilmeli artık yeri gelince yoksa ligi de verir bu takım.Kes abi korkak olma kes torreirayı koy ngaha'yı 1 yani büyük 0'dan çok da üstüne düşünelecek bir durum değil.Kes sane'yi falan oyuna da ahmed'i al otursun kenarda bakalım dkya gitmek için ne yapacak sonra yani bunlar zor değil böyle takımda tabii disiplin olmaz tabii g.tunu yırtan adam olmaz.Mücadele eden barış ve osi var anca ikisi de yeri garanti adam bir de anasını satayım
Şu maçı fatih hocanın ilk prime zamanlarında oynasak var ya torr-sane falan mart sonuna kadar son 10 dakika girerdi oyuna

şu saçma sapan oynayan adamlar kesilmeli artık yeri gelince yoksa ligi de verir bu takım.Kes abi korkak olma kes torreirayı koy ngaha'yı 1 yani büyük 0'dan çok da üstüne düşünelecek bir durum değil.Kes sane'yi falan oyuna da ahmed'i al otursun kenarda bakalım dkya gitmek için ne yapacak sonra yani bunlar zor değil böyle takımda tabii disiplin olmaz tabii g.tunu yırtan adam olmaz.Mücadele eden barış ve osi var anca ikisi de yeri garanti adam bir de anasını satayım
Şu maçı fatih hocanın ilk prime zamanlarında oynasak var ya torr-sane falan mart sonuna kadar son 10 dakika girerdi oyuna
Angus abi onu yapsa bu sefer Torrera kesilir mi olacak

GS-FB rekabeti saçma sapan bir hal aldı,sürekli el yükseltilen poker oyununa döndü bu iş.Biz el yükselttikçe FB gördü ve arttırdı,biz gördük ve arttırdık derken her yıl bu kısırdöngüye girdi kulüpler.Şampiyonluk iki kulüp için de her şeyden daha önemli şu anda

Angus abi onu yapsa bu sefer Torrera kesilir mi olacak

GS-FB rekabeti saçma sapan bir hal aldı,sürekli el yükseltilen poker oyununa döndü bu iş.Biz el yükselttikçe FB gördü ve arttırdı,biz gördük ve arttırdık derken her yıl bu kısırdöngüye girdi kulüpler.Şampiyonluk iki kulüp için de her şeyden daha önemli şu anda
sarper abi onu diyenin de aklına sıçayım artık affedersin , kötü oynayanı kesmeyeceksek harbiden bunu diyen çok garip kafadadır yani.Düzenli olarak kötü oynayan herkes kesilir , yoksa kötü oynayan da kötü oynamaya devam eder takım da zorlanır

Geri
Üst Alt