Wladimir Klitschko vs Tyson Fury | Cumartesi | 22:00 | NTV Spor

Kilişko dayağa doymamış gene istiyor.

Yanliz bu Klitchko kardesler, cok terbiyeli ve fair adamlar...

Karakter olarak örnek alinacak iki tane büyük sporcu.

Ronda Rousey'in bile kaybettiği yerde o kadar etkilemedi ya. Floyd bırakmadıysa bir de onun mağlubiyetini görelim.

Bilgehan Fury için ''İngiltere'nin şoparı'' mı dedi ben mi öyle duydum ?

Maçı izlerken gözünün önüne sürekli snatch gelen birtek ben miyim merak ettim? Aynı Snatch'de ki Brad Pitt'in hareketlerinin kopyası Fury'nin davranışları. Küçüklüğümden beri futboldan sonra favori sporum olan bokstan beni soğutan Klistchko'nun yenilmesine çok sevindim. Şu boksa Tyson'dan sonra heyecan katacak adam gelmedi. Anthony Joshua heralde Fury'nin rakibi olacak bi dahaki maç o adamda baya ümit var uzun süre domine edebilir bence izlemeside çok keyifli bi boksör. Fury bugün kötünün iyisiydi Klitschko kötü bile değildi. Aslında Haye'ye de yenilmiştide o maçı nasıl bu herife vermişlerdi puanlamada bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hahahahhahahahahahahahaha Lewis adamim...

Bekledigim soruyu sordu... vitali´den de ilk defa böyle beklenmedik sivri zekada bir cevap duydum...

Lennox Lewis: " Kardesinin intikamini almak icin, ringe dönmeyi düsünüyormusun" ?

Vitali: "Sen dönersen ringe, bende dönerim"

Sinan Samil Sam ne sampiyonuydu?Avrupa mi?

O esnafi döven irlandali, türklerimizin gücsüzlügünü gösterdi maalesef. amatör boks bile yapamyayacak bir adam.

Öyle valla...

Türkiye'de azcık amatör boks yapmış herhangi biri, nüfusun %90'nından fazlasını yumruk manyağı yapar. Biz Türkler severiz şöyle güçlüyüz falan demeyi ama uzaktan yakından alakası yok, kör dövüşüne benzer enteresan bir stil var.

ABD'de falan yumruk nasıl atılır, destek ayağı nasıl konumlandırılır falan biliyorlar genelde.

Ha çokta elzem bir şey değil tabi bunları bilmek orası ayrı :D

Son düzenleme:
Ya bu kenardaki kız ne kadar Hayden'a benziyor dedim meğer oymuş vay anasını.

Geri
Üst Alt