Wolfsburg, 30 Yıl Sonra Küme Düştü

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
HJMakhVW8AAsrAv

Wolfsburg küme düştü.

30 yıl sonra yeniden Bundesliga 2'de mücadele edecekler.

Paderborn, 7 yıl sonra play-out'tan Bundesliga'ya yükselen ilk takım oldu.

İki orta sahasını da devre arası bize kilitliyorlardı az daha.

Eğer hafızam beni yanılmıyorsa Kevin De Bruyne ve Edin Džeko gibi yıldızlar burada yetişmişti. Dünya futbolu adına üzüntü verici bir durum böylesine değerli bir kulübü kaybetmiş olmaktan derin üzüntü duyuyorum.

leş orta sahalarının adı geçerken demiştik leş bi takım olduklarını o mal burada bile doğru dürüst süre alamıyordu.

Eğer hafızam beni yanılmıyorsa Kevin De Bruyne ve Edin Džeko gibi yıldızlar burada yetişmişti. Dünya futbolu adına üzüntü verici bir durum böylesine değerli bir kulübü kaybetmiş olmaktan derin üzüntü duyuyorum.
Başın sağ olsun ustad

Kaç yıldır kaşınıyorlardı. Son 10 yılda bu üçüncü kümede kalma play-off maçıydı.

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde işte böyle bugünkü gibi 2. Ligi boylar. Zaten Almanya'da kimsenin sevmediği bir kulüp.

Bunlar Leipzig bir de Hoffenheim sahipli kulüpler olduğu için herkes nefret ediyor.

Gurban olduğum yine üzerini çizmiş hi GS düsmanının. Bekletiyor ama hiç affetmiyor

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Eskiden böyle derdim ama şimdi düşünüyorum ki böylesine bir aptal kalecinin kalesini koruduğu takımdan 2 maçta zar zor 1 puan almış olmamız esas ayıp olan şey..

Bir Zamanlar "Sihirli üçgen"
Dzeko - Grafite - Misimovic 3 lüsü vardı.

Adamlar hayatların sezonu oynayıp Şampiyon olmuşlardı.

Geri
Üst Alt