- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
yoruyor beniUlan Behzt!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoruyor beniUlan Behzt!
Behzt müthiş bir herif yav... Aylardır peşindeyim. Lakin kimlerden olduğunu hâlâ söylemedi.yoruyor beni
ben buldum ama bende kalsın.Behzt müthiş bir herif yav... Aylardır peşindeyim. Lakin kimlerden olduğunu hâlâ söylemedi.
Kanks aramızda gizli saklı bir şeylerin olması şahsımı üzüntüye sevk eder.ben buldum ama bende kalsın.
ben buldum ama bende kalsın.
üçlü olsun güçlü olsun dmde buluşalımKanks aramızda gizli saklı bir şeylerin olması şahsımı üzüntüye sevk eder.
Günde sadece en fazla 5 dakikanı ayırabileceğiniz oyun mu baydı? Gerçekten mi?
EvetGünde sadece en fazla 5 dakikanı ayırabileceğiniz oyun mu baydı? Gerçekten mi?
Yoo. Sıkıntı yok. Merak ettim ve sordum.Evet
?
Sıkıntı nedir¿
Kimlik bilgilerinizi çalıyorlar böyle. İnsanlar neleri düşünür zihinlerinde neler vardır diye bir araştırma bu yapay zekalar için kullanılıyorsunuz ama fark ettiğinizde artık çok geç olacakYoo. Sıkıntı yok. Merak ettim ve sordum.
Adamlar oyun baymasın diye günde bir kelime üretilecek şekilde oyunu tasarladılar. İnsanlar uzun uzun zaman geçirsin amaçlı değildi.
uza behzKimlik bilgilerinizi çalıyorlar böyle. İnsanlar neleri düşünür zihinlerinde neler vardır diye bir araştırma bu yapay zekalar için kullanılıyorsunuz ama fark ettiğinizde artık çok geç olacak
Sarı Üyeuza behz
Çok korkunç.Kimlik bilgilerinizi çalıyorlar böyle. İnsanlar neleri düşünür zihinlerinde neler vardır diye bir araştırma bu yapay zekalar için kullanılıyorsunuz ama fark ettiğinizde artık çok geç olacak
Turkcesi neymis bununİngilizce anlamını bilmediğim kelimeye şans eseri ulaştım
Wordle 230 4/6
![]()
Turkcesi neymis bunun
☆☆☆☆