Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.368
- 10.226
- 1.688
kolay modda oynamayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolay modda oynamayalım
Müthiş çözdüm.kolay modda oynamayalım
Sinirlendim oyun dalga geçti benleEvet an itibariyle Behzt konuya girdi.
Küfür etmemi ister misin?ondan bahsetmiyorum renktas. kolay modda oynuyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 150493
Zor modda ise bulduğun harfleri hep kullanman lazım (sarılar dahil) ondan dolayı kabul etmeyebiliyor - sistemde yok dediği oTEPKE diye bir kelimeyi kabul ediyor ama FIRAT VE BIRAK diye genel kelimeyi uyarı veriyor bunlar sistemde yok diye, I harfini de bulmuştum kapattım
Valla bilmiyorum ayarları siteye girdim başladım direktZor modda ise bulduğun harfleri hep kullanman lazım (sarılar dahil) ondan dolayı kabul etmeyebiliyor - sistemde yok dediği o
kufuru sana yakıstıramam. tıpkı kolay modda oynamanı yakıstıramadıgım gibi.Küfür etmemi ister misin?
Modu da mı var bunun yaw? İlk mesajdaki linke tıklayıp direkt oynuyorum.kufuru sana yakıstıramam. tıpkı kolay modda oynamanı yakıstıramadıgım gibi.
var. sag ustteki ayarlardan seciyosun. zor modda cıkmıs harfleri kullanarak kelime uretmen gerekiyor.Modu da mı var bunun yaw? İlk mesajdaki linke tıklayıp direkt oynuyorum.
Tamamdır, bundan sonra Champions League modu açık.var. sag ustteki ayarlardan seciyosun. zor modda cıkmıs harfleri kullanarak kelime uretmen gerekiyor.
halep ordaysa arşın burdadır