wordle

Ekstra konuyu okumuyorum bizim burada gece yarısı geçene kadar.

Hem kopya çekip yapınca ne zevki kalacak ki oyunun.
Bilmem sen söyle.
O kelimelerle ALTAR aklına geldiyse bravo tabi ama bana inandırıcı gelmedi, yine de saygılar.
Ben mesela bu akşam forumdan birinin STALK yazdığını gördüm ona da söyledim ilk bununla başlayacağımı. Oradan LTA geldi. LATTE yazacaktım, o olmaz dedim o an LATER’a döndüm. T’nin yeri çıkınca biraz düşündüm sonra da geldi kelime. Ama seninki şüpheli istediğini yapabilirsin tabi sadece fikrimi söyledim. İyi geceler.

Bilmem sen söyle.
O kelimelerle ALTAR aklına geldiyse bravo tabi ama bana inandırıcı gelmedi, yine de saygılar.
Ben mesela bu akşam forumdan birinin STALK yazdığını gördüm ona da söyledim ilk bununla başlayacağımı. Oradan LTA geldi. LATTE yazacaktım, o olmaz dedim o an LATER’a döndüm. T’nin yeri çıkınca biraz düşündüm sonra da geldi kelime. Ama seninki şüpheli istediğini yapabilirsin tabi sadece fikrimi söyledim. İyi geceler.

Genelde ilk 2 kelimeyi fütursuzca sallıyorum. Yazdığım kelime de öyle uzun uzunca düşündüğüm bir şey değil. Attım denk geldi işte.

Hem geçen bir Türkçe kelimeyi bulamamıştım kopya çeksem böyle birşey olur muydu.

Wordle Türkçe 238 5/6

⬜🟨⬜🟨⬜
⬜🟩⬜🟩⬜
🟨🟩⬜🟩⬜
🟨🟩🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Adım adım sonuca ulaştık.4. tahmin kesin demiştim ama iki harfin yeri farklıymış 😂

Wordle 238 3/6

⬜⬜🟨🟨⬜
🟩⬜🟨⬜🟨
🟩🟩🟩🟩🟩
Az ingilizce ile genelde daha erken buluyorum. Galiba bizim dilimiz oldukça zengin. Biraz da ünlü harfin az olması etken.

Son düzenleme:
İlk kelimeyi kendisi mi veriyor ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt