Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.310
- 18.916
- 2.083
Ulan zamanında şu adam için az mı yırttım bir taraflarımı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye beleş.Zamanında çöp paraya alabilecekken almadık şu herifi.
Seneye beleş.
Bir yere gitmezse umarım Ocakta bağlamaya çalışırız.
Kendisi yıllardır aradığımız adam olur.
Yedek kalıyor. Sene sonu fırsat transferi olarak değerlendirilebilir.
Yedek kalıyor. Sene sonu fırsat transferi olarak değerlendirilebilir.
Parma'nın opsiyonu zorunlu diye biliyorum. Transfermarkt'ta öyle gösteriyor 7 milyon sanırım ama 5 milyona alınabilir bir oyuncu haline geldi gibi ciddi düşüşte.Parma geçen sene bizim listede olan ancak alamadığımız Brunetta’yı da oynatmıyor. Kucka Kurtic falan oynatıyorlar. Cyprien’in Nice sözleşmesini uzattı ama Cyprien sene başı Nice’de kalmak istemiyordu, Parma da almayacak. Kesinlikle listede olmalı. Belki Brunetta’da listede olur
Parma'nın opsiyonu zorunlu diye biliyorum. Transfermarkt'ta öyle gösteriyor 7 milyon sanırım ama 5 milyona alınabilir bir oyuncu haline geldi gibi ciddi düşüşte.
Brunetta'da şartlı opsiyon sanırım.Şartlı zorunluydu ama baktım şimdi 350 dk ile aktive olmuş. Sözde şartlıymış
Football Italia
app.football-italia.net
Parma önümüzdeki sezon için bonservisini aldı bunun. Vereceklerini zannetmem.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Brunetta'da şartlı opsiyon sanırım.
Onu oynatıyorlar mı bariBrunetta direkt zorunlu opsiyon diye biliyorum. Aslında onunla baya ciddi ilgilenmişiz sene başı. Toplam 6-6,5’a almış Parma. Küme düşecekler büyük ihtimalle. Gündeme gelebilir
Yok son 6 maçta hiç süre bile almamış.Onu oynatıyorlar mı bari
Brunetta direkt zorunlu opsiyon diye biliyorum. Aslında onunla baya ciddi ilgilenmişiz sene başı. Toplam 6-6,5’a almış Parma. Küme düşecekler büyük ihtimalle. Gündeme gelebilir
Sana fikrini soran olmadı.
Kırıyorsun beni.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
95li.Kaç yaşında ? Sanki böyle yıllardır peşinde koşuyormuşuz da alamıyormuşuz gibi hissediyorum.![]()