X hakemin Y. defa, avrupa kupasından sonra Z takımının maçını yönetme istatistiği gerzekliği

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
bu nasıl bir gerizekalılıktır. young boys maçlarını da katarsak 10 avrupa kupası maçından sonra 20. Haftası gelmiş ligde bir hakemin 3. Defa bizim maçı yönetiyor olması istatistiği ile algı yapılması nasıl bir IQ ürünüdür? Hakem lehimize ciddi hatalar silsilesi yapsa hadi eyvallah da yani avrupa kupası maçından sonra diye bunun bir şeye bağlanmaya çalışılması nasıl bir gerzoluktur ya. Zaten onlar da bağlayamıyor. Kadir Sağlam 3. Kez bizim maçı yönetecekmiş avrupa kupalarından sonra. “Eee” diyorum “yani??” Çok mu hata yapmış lehimize, yoksa bunlar yorgun deyip karşı takıma bir maksimum koşma kısıtlaması mı getirmiş. Cevap da veremiyorlar.

Olum bir şey iddia ediyorsan altını doldursana. başkasından duyduysan da sorgulasana, hakem hata yapmıyorsa bu istatistikten bize ne desene. Koyun musun sen?

Futbol falan bir kenara da artık yaşım 37, gerizekalılığın hiç bir türüne, hayatın hiç bir alanında katlanamıyorum ya, karşıdakilerin mallığını eskiden çok daha fazla tolare edebiliyordum da.

Sizin maçlarınızı adam gibi yönetecekse 36 maçınızı da aynı hakem yönetebilir mesela benim içim sorun yok.

Gerizekalılarla yani fbjklilerle muhattap olmayın lütfen

Ismarlama soru.

Galatasaray'a karşı organize saldırıdır.

antep-gs maçındaki ilgili hakemi baskı altına almak için, organize şekilde yapılmış soru-cevap çalışmasıdır.

Geçen sene hangi var hakemi kaç kez fener maçı yönetmiş acaba?

Geri
Üst Alt