xabi alonso

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
xabier alonso olano, ya da bilinen ismiyle xabi alonso (d. 25 Kasım 1981), ispanyol eski millî futbolcu ve teknik direktör. orta sahanın ortasında ve ön libero pozisyonunda oynayan xabi alonso, sıklıkla oyun kurucu rolü üstlenmiştir.şu anda Bundesliga kulübü Bayer Leverkusen'in teknik direktoru.

seneye büyük ihtimalle real madrid‘in basina gececektir.

Bundesliga'da devrim yapıyor. Seneye Bavyera ekibinde.

Çok büyük hoca olacak son dönem yeni teknik adamlara bakınca en büyük damgayı vuracak kişi olabilir. Leverkusen'de yaptıkları fragman açıkçası Real Madrid kariyerini iple çekiyorum.

Madrid için daha kanıtlaması gereken çok şey var.

Klopp - Madrid
Alonso - Bayern

Diyorum
Alonso‘nun sözlesmesinde Real, Liverpool ve Bayern icin özel madde varmis. Kendisi sart kosmus bu maddeyi.

Bu üc kulübün ilgisinde Leverkusen hayir diyemiyor, 15 milyon € bonservis karsisinda Alonso gidebiliyor bu kulüplere.

Klopp‘un Liverpool‘da devam edecegini düsünüyorum. Yazin Real ve Bayern Alonso icin yarisirlar.

Ancelotti ile 2 sene uzatan takim niye Alonsoyu aliyor? Adami sampiyon olduktan sonra kovacaklar mi? Ben Alonso 2025e kadar Leverkusen'de kalir diye düsünüyorum

Herif o kadar baba teknik direktör ile çalıştı, hepsinden bir şeyler kapıp üstüne bir de kendi yeni ve taze fikirlerini ekleyince ortaya böyle muazzam bir hoca çıktı.

Real Madrid'e gideceğini düşünüyorum ben de.

Xabi Alonso'nun Leverkusen'i:

27 maç
24 galibiyet
0 yenilgi
85 atılan gol

Vakit istifa vaktidir
Leverkusen taraftarı geçmişe bakmaz

Leverkusen i satanın çocuğu olmaz.

:D
Resim

real madrid ile gorusmelere baslanmis.

tazminat bedeli 15-20 milyon euro olmasi bekleniyor.

[@Plettigoal]

Geri
Üst Alt