Xavi'den Şok İmza

Léo Güney

Ulubatlı Souness
410934_heroa.jpg

Barcelonalı yıldızın Katar kulübü Al Arabi ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladığı açıklandı.

Katar takımlarından Al Arabi'nin teknik direktörü Dan Petrescu, Barcelona'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Xavi ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Digi Sport'a konuşan Rumen çalıştırıcı, "Xavi ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladık. Kişisel olarak bizzat kendim onunla konuştum. Eğer bu transferi gerçekleştirebilirsek onun sayesinde önemli isimleri buraya getirebileceğimizi düşünüyorum. Xavi'ye yıllık yaklaşık olarak 8 milyon avro teklif ettik." ifadelerini kullandı.

Modern futbolun en iyi orta sahalarından biri olarak gösterilen Xavi, iki kez Ballon d'Or'a aday gösterildi ve 2010 yılında da 2011 yılında da üçüncü seçildi.

Xavi, kariyeri boyunca giydiği barcelona forması ile 678 maçta görev aldı ve 80 gol kaydetti.

Goal.com

En iyisini yapmis, artik bitmis zaten..

Oha. Nereye gidiyorsun layn

Tapatalk

6 verelm bıze gel

Para=huzur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bitmiş bi adam

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ıskartaya çıktığı için son volesini vurmaya karar vermiş..

keske bize gelseydi beahhh ,koca barcelonada tek sevdigim (puyol biraktigi icin)

Fabregas da gitti, Barcelona bakalim Xavi'nin yerine kimi alacak. Yeni yapilanmaya gidiliyor Barca'da.

Adam son volesini vurmak istemiş.Barcelona'da devam etmediği iyi oldu.Artık bu saatten sonra katkı vermesi zordu, yük olurdu.

8m yuh! 1 sene sonra geri kalan 16'ninde yarısını tazminat alır etti sana 16m geri döner emekli olur barça altyapıda başlar:)

Geri
Üst Alt