xess xava sneijder

çocuğun dizlrinde sigara söndürmüş caniler.

Allahsiz sivri sinekler bulmuslar garip cocugu yemisler hep

ya şu bebenin abisini dışlamalarına bir ben mi ayar oluyorum ? resmen üvey/evlatlık çocuk muamelesi görüyor. tamam yengeyi geçtim de sneijder niye hiç resmini paylaşmıyor ?

Bu kadar kafanizi yormayin. Belki cocugub annesi istemiyor cok gundemde olmasini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uvey annen olacaksa yolanthe gibi olacak bu devirde

:asd22:

Son 1 sayfada yazılanlar tam da forumda görmek isteyeceğimiz türden mesajlar içeriyor.

5f2e7ab8e191eca8a01b3b6c6adb65b2.png

-Tapatalk-

Benim metak ettiğim birşey var, Sneijder kocaman Xess Xava dövmesi yaptırdı. Diğer oğlunun dövmesi var mı?
Gerçekten üzülüyorum o çocuğa, sanki dış kapının mandalı muamelesi görüyormuş gibi geliyor insana böyle bizim gibi dışarıdan bakınca. Tabi insana sadece öyle geliyor da olabilir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
bu çocuğu niye devamlı bişeylerin içine sokuyolar

Benim metak ettiğim birşey var, Sneijder kocaman Xess Xava dövmesi yaptırdı. Diğer oğlunun dövmesi var mı?
Gerçekten üzülüyorum o çocuğa, sanki dış kapının mandalı muamelesi görüyormuş gibi geliyor insana böyle bizim gibi dışarıdan bakınca. Tabi insana sadece öyle geliyor da olabilir.

evlat ayrılmaz,biri diğerinden bir lokma fazla yese gece uykusu kaçar adamın.
merak etme

belki çocuk tek gecelik bir ilişkinin meyvesidir.çocuğun anasını çok sevmiyordur ondan duygusal bir soğukluk olabilir.

belki çocuk tek gecelik bir ilişkinin meyvesidir.çocuğun anasını çok sevmiyordur ondan duygusal bir soğukluk olabilir.
Çocuğu bi p*c yapmadığınız kaldiydi oda oldu şimdi tamam

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt