# Xherdan Shaqiri

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Shaqiri 2 yıla Barcalık oyuncu olur buraya yazıyorum

Adam geldide tasası size düştü.Her ne kadar duyumu veren Şeref Aydın'da olsa transferde resmi imzalar atılmadan her iki taraflada o transfer kesin bitti denemez.Podolski de kulp ile 11.5 Milyon Euro'ya anlaşmıştık,transfer menejeri yüzünden yattı.Şimdi de benzer bir durum olabilir.Hem şeref Aydın da alttan baskı var diye belirtmiş ve sanki biraz yan çizme eğilimi göstermiş her ihtimale karşı.

Onun için dikkat edin ve ben transferin resmen açıklanmasına 1-2 saat kalaya kadar sızdırılmasını da doğru bulmuyorum.Yani eğer bu transfer eğer bu aşamaya gelmişse ve bundan sonra yatarsa biraz bizim merakımız ve biraz da Şeref Bey'in açıklaması yüzünden olabilir.

Unutmayın transfer resmen duyurulana kadar bitmez, Galatasaray da ise hiç bitmez!

Shaqiri’de Mutlu Son Çok Yakın

db3b410.jpg

G.Saray'da Xherdan Shaqiri transferinde dün sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Timsaha yatmamak lazım.. Bekleyip görcez. Eğer Şeref bey'in sağlam kaynağı varsa yazdıklarına göre yalnız Shaqiri'yle bitmeyecek gibi.

Cevap: Shaqiri’de Mutlu Son Çok Yakın

ayırlı olsun

soldan sagdan yardırsın,her ortası asist,her vurdugu gol olsun:ka21:

İnşallah . Artık gelsin bu belirsizlikler sıktı .

Bekliyoruz
thumbup.gif

İnşallah olacak.

Arkadaş deli olacam ya...Transfer Nöbeti 28.sayfada takıldı kaldı..Sonraki sayfalara geçemiyorum.

Zaten Porto'nun ilgilenmemesi abes olur.. :)

Chrome'da sorun yok ama Firefox ile girince transfer nöbeti sayfasında 28. sayfadan sonrasını okuyamıyorum. Diğer başlıklarda sorun yok sadece transfer nöbetinde. Çok ilginç!!!

Ben su anda Firefox ile her basliga sorunsuz girebiliyorum. O zaman bi de Firefox'da cerezleri silip, tekrar dene. :)

Geri
Üst Alt