# Xherdan Shaqiri

Cevap: Xherdan Shauiri İle Görüşmelere Başlandı !

başlığı düzenleyin artık :Z

21g0c.jpg

Beyler sakin olun. Busene KAP bizler çok üzdü. Kesin aldık gözü ile bakmayın.

Şimdikten bir uyarı da bulunalım.

Shaqiri'ye şu kadar para vermişiz çok vermişiz gibi laflar edecekler mümkünse o yorumlarını kendilerine saklasınlar.

Bizleri de sinir edip tartışma çıkmasın sonra :D

Cevap: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı !

SHAQIRI TRANSFERINDE PÜRÜZ: fenerbahcenin düsecegini ögrenen xherdan shagiri"lan ben gelip kime koycam?" dedi ve gelmekten vazgecti :)))

Guzel haber. Insallah tamamlanir da rahatlariz

21g0c.jpg

Beyler sakin olun. Busene KAP bizler çok üzdü. Kesin aldık gözü ile bakmayın.

Dunku mac sonu roportajlari, bungunku toplanti, seref aydinla tek ihtimallinin duyumlari, ve kapa bildirim, hersey tamam, transferin olmamasi icin hicbir neden yok

Hadı bakalım yarına bıtsın transfer iyi oldu bu

bonservis ne kadar odenecek, ve toplamda bonuslarla fln ne kadar odeme yapcaz. 13-14 varmi

şu tek ihtimalinin profilini bana özel mesajla atar mısınız renkdaşlarım ? Rica ediyorum

Herkese selamlar.3 gündür bilgisayarımın bozuk olması nedeniyle giremiyorum foruma.Şu an ise nahoş bir cafe ortamındayım. :) Shaqiri resmi olarak açıklanırsa eğer takımımıza hayırlı olur inşAllah.

..........................................muslera...................................................

eboue.....................semih...................ujfalusi............................xxxxxx

........................................................................................................

xs...........................melo....................xelçuk...............................emre

.......................................................................................................

..............................elmander..............xxxxx.......................................

burada yazdığım 9 oyuncuya da sonuna kadar güvenirim....

O 3 lü oynarsa kimi kesicez?

Muslera?(Aykutmu diyorsun)

Ufaluji?(GÖkhan Servetten birimi oynasın yoksa)(

Eboue?Sabrimi oynasın yerine)

Melo?(Ceyhun fena olmazmı diyorsun)

:b5:Anladın sen anladın...

Alageyik demek istediğini anlamadım. LAkin ben yine söyliyim, Elmander-Baros çok güzel bir uyum yakaladı. Biri olmadığında olmuyor bu çok net. Türkiye liginde Elmander-Baros mutlaka oynamalı. Eboue geldiğinde, hoca, Shaqiriyi Baros yerine 2.forvet gibi kullanır belki ama yok 4-5-1 e dönersek takımın uyumu bozulmuş olur. 4 yabancının yeri garanti ama Eboue geldiğinde hoca ne yapacak çok merak ediyorum.

Tek ihtimalliden haber varmi?

Niye Shaguiri bu biz hep Shagiri olarak yazdık.

Hayırlısı olsun inşallah son anda bir terslik yaşanmaz.

Melo, Selçuk, Eboue, Muslera, Elmander, Shaqiri, mükemmel transferler yaptı yönetimimiz.

Alageyik demek istediğini anlamadım. LAkin ben yine söyliyim, Elmander-Baros çok güzel bir uyum yakaladı. Biri olmadığında olmuyor bu çok net. Türkiye liginde Elmander-Baros mutlaka oynamalı. Eboue geldiğinde, hoca, Shaqiriyi Baros yerine 2.forvet gibi kullanır belki ama yok 4-5-1 e dönersek takımın uyumu bozulmuş olur. 4 yabancının yeri garanti ama Eboue geldiğinde hoca ne yapacak çok merak ediyorum.

Çözüm önerisi sun hoca ne yapacak merak ediyorum deme Mardan,Hoca bu 3 lüyü oynatmalı diye kesin bir ifade kullanıyorsan belliki bir çözümde getirmişsin bu konuya bunu paylaş diyorum,bunda anlamayacak ne var.İlkokul 3 seviyesinde bir soru,görende integral sordum sanacak Mardan!!!

Geri
Üst Alt